Tercih İst-Dokuz Eylül Hukuk
-
arkadaşlar benim puan ikisine de tutuyor..eğitim kalitesi ve iş imkanı açısından hangisini tercih edeyim sizce..ben muğladayım.. bu okullarda okuyan arkadaşlar war mı
-
İş imkanı açısından bir farklılık doğurmaz,Mezun olduktan sonra,senin becerine kalmış.Sanırım iş imkanı derken,hakimlik savcılık'tan bahsediyorsun.Hiçbir fakültenin diğerine üstünlüğü yok.Erzincan Cumhuriyet savcısı Dokuz Eylül'den mezun mesela..Dokuz Eylül'de aktif öğretim sistemi uygulanıyor.Çok hoş bi sistem,öğrencinin katılımı fazlasıyla sağlanıyor.Bir de Dokuz Eylül'deki öğrenci sayısının az olmasının da avantajı var.
-
böyle bişiye yorum yazacağım hiç aklıma gelmezdi :( bende çok istedim hukuk olmasını ama yalan olduk galiba :(
eğer ki ben büromu açacam o şekilde avukatlık yapacam diyorsan ist yaz yok ben savcı falan olacam diyorsan ankara yaz
bursa yı da düşün derim yeni açılmasına rağmen sağlam yer...
-
yok bursayı düşünmüyorum ya. ist izmir ank varken gerek yok. ankara süper ama işte bakalım. teşekkür ederim karatahta yorumun için saol
-
arkadaşım sen ist mi deu mu diye sorduguna göre ankaraya puanın uzak gibi.yine de ilk sıraya ankara yaz.bu sene kontenjanını 400'den 600'e çıkardı,ne olur ne olmaz.hakimlik savcılık sınavlarında ankara hocalarının soruları ağırlıklı,o nedenle orda okursan hakimlik savcılıgı kazanma ihtimalin daha fazla.orda okuması da kolay değildir söyliyim,gerçi hukuğun okuması kolay değil.ikinci sıraya istanbul sonra deu yaz bence.
Toplam Hit: 2174 Toplam Mesaj: 5