folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tercih Sırası Ne Kadar Önemli

Tercih Sırası Ne Kadar Önemli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Örneğin benım sıralamamın yettıgı bölumu ben daha sonralara yazdım ılk tercıhlerım daha yuksek bölumler oldu ben

gelebılecek bölumu daha sonrakı sıralamaya yazdgmda gelme ıhtımalı dusermı ?

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

valla düşer diyorlar ama ben yüksek puanlıları yine üste yazacam her ihtimale karşı

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

yerleştirme şöyle oluyor hocam.

sınavda 1. olandan başlıyolar.

ilk tercihi ne ?

tıp.

tıpa yerleştırıyolar.

sonra 2. 3. 4. ... (atıyorum) 2.000. kişi geliyor bakıyolar ilk tercihi tıpmış. ama tıp dolmuş

2. tercihine bakıyolar boş yer varsa ona yerleşıyor doluysa

3. tercihi kontrol ediyolar. 3. tercihindeki yerde dolmuşsa 4. 5. 6....tercihleri  diye boş yer bulana dek iniyor aşagı

öğrencilerinin cok kafasının karıştıgı kısım. anlatın millete bunu verin bu mesajın linkini :D

özet: düşmez.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

hayır arkadaşlar öyle bişe olur mu:)

puanınız yeten yere son tercih sırasında dahi olsa kesinlikle girersiniz:)

ama daha üste yazdıklarınızdan birisine yeterse ona girersiniz:)

Yerleştirme işlemleri okul bazlı değil kişi bazlı yapılır. Yani senin sıralaman eğer bir okula yetiyosa o okula tercih sırası ne olusra olsun girersin.

düşünsenize 3 tercih yaptınız ve hiç bi yere yerleşemediniz, oysa ki 3. tercihe puanınız hayli hayli yetiyodu. bi bakıyosunuz 3. tercihteki üninin taban puanı sizn puandan düşük ama yine de girememişsiniz :P

hiç mantıklı mı??:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Düşmez.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

çok saolun gunlerdır bu ısı nasıl cozebılırım dıye dusunuyordum :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 833 Toplam Mesaj: 6