Termal Macun Sorunu?
-
benim pc bu aralar kafayı yedi. kendiliğinden kapanıyor oyunları oynarken donmalar falan oluyordu ben de açayım pc yi fanını falan bi temizleyeyim dedim fanı falan söktüm ilk defa. bir de ne göreyim işlemcimin üzerinde termal macun yok.... sonra ayılınca yine baktım yine yok. neyse şoku atlatınca birde baktım fanın alt tarafındaki metal blokta kurumuş termal macun benzeri bir tabaka var. şimdi şunu bilmek istiyorum. Bu termal macunun işlemci üzerinde yapışık olması gerekmiyormu yani orada kuruyup kalmak yerine neden fanın altındaki metal blokta kuruyup kalmayı tercih etmiş. İşlemcime termal macun sürmelimiyim . fanın altındaki tabakayı temizlemelimiyim ve nasıl temizleyebilirim
-

Haci sadece bu gordugun kismi macunlaman yeterli,cok fazla surme,nohut tanesi kadar olsa yeter.Islemcinin her yerini macun etme.Orta kismi macun olacak sadece.Ayrica termal macun yapisi geregi bir sure sonra kurur.Islemci uzeri veya fan alti fark etmez,onemli olan kurumasi degil , isi iletimi...islemci isisini fana iletip iletmedigi...
-
termal macun sorunu deyince bende sandım yüze göte sürülen macunlardan :)
-
bu termal macun nerden, nasıl temin edilir ?
-
tüm bilgisayar sarf malzemesi satan yerlerden bulabilirsin
kaliteli birşey almanı tavsiye ederim
Toplam Hit: 1282 Toplam Mesaj: 5