Terminatör 4 : Kurtuluş - İzlenimler
-
2003'ten beri beklediğim filmi nihatey izleyebildim :P
Gayet güzeldi , efektler falan çok iiydi ama doyuramadı beni.
Hele ki 4 filmden sonra halen konunun bitmemesi çok sıkıcı :D keşke 10 saat falan olsa da izleseydim :(---spoiler--- ( nedir : izlemeden okursanız tadı tuzu kaçar bölümü uyarısı )
evet konudaki insan robot olayı süperdi. Öyle ki hem insan organları var, hemde robotik özellikleri. tam bunu parçalayacakken insanlar bu yardım ediyor. Tabi çakma robot olduğu için yani insandan robota çevrildiği için insan sanmakta kendisini. Üzerindeki vericiler falan , bilmediği görevi kyle reese'i bulmak , direnişe sızmak her boku gerçekleştirebiliyor :D sonra tekrar yardım ediyo tabi. John Connorun içine çomak sokuyo bi terminatör. bu da kalbini bağışlıyor John'a. Orada bitiyor.
---/spoiler---Not : biri acaba uçaktan düşen kızı tacizden kurtardıktan sonra kızın robotu parça pinçik olmaktan kurtardığı yere kadar anlatabilir mi? o sırada devre arasıydı ve kipaya inmiştim ucuz kola için :D
İzmir / çiğli / kipada izledim. Çok seans vardı. Kesin dedim fulldür. Bi gittim 15 kişi yok :D istediğim yere oturdum, en güzel açıyla izledim.. keyifler kekoydu yani :D
İşte öyle...başka terminatör meraklısı varsa bileyim yaw :D -
Uyarını gördüm okumaktan vazgeçtim daha izlemedim valla izlimde bende izlenimlerimi aktarırım :)
-
guzel film..
kizi tacizden kurtardikdan sonra, orda ates yakiyolar. kiz bir sure sonra hava soguk deyip bizim robota (ki daha robot oldugunu bilmiyo) sariliyo, romantik anlar falan :)
kiz robotun kalbini falan dinliyo o siralarda. hani o robot aslinda bi insanya o vuruglaniyo yani o sahnelerde.
sahneler falan bence cok guzeldi, bayagida para harcamislar...
bu arada filmde arnold varmi diye soranlar olabilir :) evet var :P
-
O robotta da ne kalp varmış arkadaş oradan öldürdüler oradan ceyran verdiler orayı bağaışladı her şey kalp üzerine kuruluydu :D
-
Çok güzel değildi :d saçmaydı ya kadının kolu kopcağına bacağı gidiyor :D