Termosifon Çok Elektirik Harcarmı
-
elektirikli vardı ihlasın azıra yaptı termosifon alayım diyorum 4 kişiyiz ne elektirik harcar kullanan bi yardımcı olsun
-
hoca kaç watt lık şeydir bu, ne kazar zaman süreyle açık olacak, derece ne olacak hepsi etkiler ve gece gündüz açık kalması bile etkiler kısade şöyle bir hesap yapabilirsin kanımca
x1 saat * y1 watt=t1 watt*birim fiyatı =k1 TL (gündüz için yaktığı elektrik)
sonra aynı şey gece için
x2 saat * y2 watt=t2 watt*birim fiyatı =k2 TL (gece için yaktığı elektrik)
günlük toplamda k1+k2 =q TL yakar sonra daq*30 = z TL yapar edermi sana aylık yakıt fiyatı.
-
yarın taktıraymı ben bunu madem sadece banyo amaçlı kullanılacak
-
Bizde var da lanet olsun ya ben duşta uzun kalanlardanım tek bana bile yetmiyor içindeki su, üstelik 70litrelik mi ne,sırf bunun için memlekete gitmek gelmiyor içimden rahat rahat duş alamıyorum,oysa doğalgaz öyle mi aç kombiyi oh 2 saat banyo :D
flassy tarafından 15/Şub/14 01:07 tarihinde düzenlenmiştir -
tek kişi için 20 lira fatura fark eder bence. başbelası çok yakıyor.
-
hocam sakın termosifon alma çok yakıyor bende söylemesi
-
termosifona 60 70 lira para basmaktansa... 2 tane kova + prize takılan rezistanslar var 5 lira bişi.. bi kovaya suyu doldur at içine demiri ısıt sonra diğer kovaya %50 dök soğuk suyla ılıştır.. bitti gitti.
-
yunusdogan bunu yazdı
termosifona 60 70 lira para basmaktansa... 2 tane kova + prize takılan rezistanslar var 5 lira bişi.. bi kovaya suyu doldur at içine demiri ısıt sonra diğer kovaya %50 dök soğuk suyla ılıştır.. bitti gitti.
He, kovadanda kafasına maşrapayla döksün dimi,2014'deyiz amk onunla kim uğraşır donar banyoda.
-
flassy bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
He, kovadanda kafasına maşrapayla döksün dimi,2014'deyiz amk onunla kim uğraşır donar banyoda.
2014 yılında olunca bazı şeyler kendiliğinden olmuyo dimi hocam ?
2014 yılındayız halen termosifon mu kullanıyorsun da diyebilirdim