Terör Örgütünün Yeni Silahı ( Polise Şantaj )- Sonuç: Başarılı
-
Bu yapılan haberler ve görüntüleri kim çekmiştir?
Polise şantaj değil midir?
Asıl amaçlarına ulaştılar.Tebrik ederim,T.C.-bakanlar .valiler..
Poliste bunu hakediyor, onu dövmezseniz benide dövmezsiniz.Çıkar polise
patlayıcı atabiliriz o zaman.
-
anlamadım ben, ne oldu?
-
zaten bence teröristi dağda aramak boşuna. çoğunluğu dağdan indi. hepsi şehir merkezlerinde. soğuk savaş misali ajanlık yapıyorlar. amaçlarına silahla çatışarak ulaşamayacağını anladılar
-
adama madalya takmaları lazım görevden almışlar hakedene hakkını verecen o çocuk zopayı haketmişti aslında polis ordan gitmeyecek bi de çocuğu almaya gelenleri zopalıyacaktı ne güzel olurdu
-
ordakı polıs ıı yapmıs hıc acımadım aslında cocugunda gunahı yok 1 aılesını mıkencen 2. cocugu cekıp cıkaranı mikecen... bizim medya sankı baska devletın polısını kotuluyo gıbı haber yapmıs serefsız ıbneler...
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
zaten bence teröristi dağda aramak boşuna. çoğunluğu dağdan indi. hepsi şehir merkezlerinde. soğuk savaş misali ajanlık yapıyorlar. amaçlarına silahla çatışarak ulaşamayacağını anladılar
-----------------------------Sonuna kadar katılıyorum askerliğimi Hakkari/Yüksekova'da yaptım sayısını bile hatırlayamadığım operasyona çıktım sansmıdır kader midir bilemem ama o serefsizlerden 1 tane bile göremedik
-
Benim sürekli üstüne basa basa vurguladığım nokta da bu. Her görülene inanmamak...
Bir özel harekat polisi kolay yetişmiyor, 23 nisanda polise taşlı sopalı saldırıp küfür ediyorlar. Bunun çocuğu yaşlısı veya kadını yok. Bu zihniyet sürekli devm edecektir o çocukta yıllarca. Nasıl ki hrank dink cinayetinde ogün samas ı çocuk olarak yargılamadılarsa bu çocuklarıda yargılamayacaksın.
23 Nisanda polise saldırıyorlar ve bir polis de dövüyor, medya da bunu 23 nisanda polisler çocuklara en güzel hediyeyi dayak atarak verdi diyor ve olayı büyütüyor. Sonuç, özel harekat polisini açığa alıp meslekden men ediliyor.
Yazıklar olsun, o çocukları sokağa çıkaran şerefsizleri ülkede söz sahibi mebus olmalarına destek sağlarsınız ama görevini yapan, vatanı için canı pahasına görev yapan polisi işten atarsınız...
Bumu lan adaletiniz, bu mu vatan sevginiz...
Vatana ihanetten bugün bir çok kişinin yargılanması gerekiyor, gel gör ki krallar gibi yaşıyorlar. Heleki bunlara oy verenler, asıl vatan hayini onlardır !!!
-
ben çocuğu bırakmazdım dövmeye devam edersim
o bölgeyede siyanür gazı yayardım kökten kurtulurduk