folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Terörizm,Terör Örgütü,Terörist

Terörizm,Terör Örgütü,Terörist

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herseysanal
    herseysanal's avatar
    Erkek

Terörizm, siyasi, dini ve ekonomik hedeflere ulaşmak amacıyla sivillere, resmi; yerel ve genel yönetimlere yönelik baskı, yıldırma ve her türlü şiddet içeren yolun kullanımı. Terör uygulayan organize gruplara terör örgütü; terör uygulayan şahıslara ise terörist denir.

Sözlükteki anlamı bunlar bu ülke tarihi boyunca saldırılara hedef oldu olacakta büyük dağın dumanı büyük olur derler tek sorun arada unutuyoruz nasıl bir millet olduğumuzu bu hainler ve kansızlar her zaman hainliklerini gösterecek devletin tüm kurum ve kuruluşları bu tip olaylarda gereğini yapıyor yapacak ancak Ankarada ki olay şunu gösterdi bu ülkede yaşayan insanlar duyarsız değil umursamaz hiç değil arkadaşımızın çıkardığı bilgiler ve ona destek olan diğer admin,mod ve tahribatın yılmaz müridleri ellerindeki imkanları kullanıp gerekli yerlere ulaştılar bu şunun için çok önemli hain emeller içinde bulunanlar şunu bilsin tek bayrak tek toprak için bu ülke her şeyi yaptı yapar.Derdim vatan millet sakarya edebiyatı yapmak değil konu bunların çok üstünde derdim şu ben çok mutlu oldum bir kez daha açıkcası çok gurur duydum arkadaşlarımla böyle bir sitenin bir üyesi olmaktan burada var olmaktan bu konu hakkında  yazılacak çok şey var ama çoğunu arkadaşlar özelikle iki gündür söyledi ve söyleyecekler .Bu sitenin yapmında oluşumunda var olmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler....

Sevgilerimle

Terörizm,terör örgütü,terörist hakkında bilgiler içeren bir link

http://www.diyarbakir.pol.tr/teror/teror.htm

"Söylesem Tesiri Yok ; Sussam Gönül Razı Değil."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    artık bilinç altıma kürtlerin terörist olduğu kanısı yerleşti gördüklerimin

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 997 Toplam Mesaj: 2