Terörün Matruşkası KCK - Prof. Dr. Mehmet Özcan
-
Okulumuza gelerek terör-pkk-kck konularında bize bilgi vermek için bir konferans vermişti kendileri. Harika olmuştu, ciddi anlamda bilgilenmiştik. Gerçekten bazı şeyleri güzel bi şekilde gün yüzüne taşımış. KCK'nın a dan z ye tüm yapılanması ve isim isim kimlerin hangi görevde olduğu burda yazılı. Yabana atılacak birisi değil bu kişi, zira devlet düzeyinde de akademik kariyer olarakta önemli yerlerde bulunmuş. Şuan halen Ankara Strateji Enstitüsü Başkanlığı görevinde. Aynı zamanda Polis Akademisin'de de öğretim görevlisi. Uzun zamandır da pkk-terör meselesine kafa yormuş birisi.
Şimdii, elimde bize hazırladığı ve bunun üzerinden bize anlattığı sunumu var sizinlede paylaşmak istedim. Gerçekten bakmanızı tavsiye ederim, sizde de bişeyler mutlaka yer edecek bu bilgiler. En azından körü körüne oluşan bilgi kirliliği bir nebzede olsa ortadan kalkar.
Ayrıca unutmadan söyleyim Terörün Matruşkası KCK isminde de bir kitabı var, ben kitabı okuyamadım nedir ne değildir bilmiyorum. Onuda okumuş birisi varsa bize bilgi verir.
Uzatmadan linki vereyim, umarım faydalı olur :
http://s3.dosya.tc/server2/kMCkiF/KCKMATRUSKASI_edited.ppt.html
-
Okumadım ama bana Göre K.C.K. E.T.Ö. nün Pkk ile Organik Bağıydı....
Ergenekon Pkk yı K.C.K. İle Kontrolü Altnda Tutuyordu.. Kişisel Kanaatimdir.
-
Kitap elimde mevcut ama halen okuyacak vakit bulamadim. Ayrica kardeşi Nuri Özcan da izmir PMYO da Türk Dili derslerine giren muhteşem hocalarimizdandir :)
-
eray bunu yazdıKitap elimde mevcut ama halen okuyacak vakit bulamadim. Ayrica kardeşi Nuri Özcan da izmir PMYO da Türk Dili derslerine giren muhteşem hocalarimizdandir :)
Şanslısınız ozman valla, kardeşide kesin onun gibidir :)
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıeray bunu yazdı
Kitap elimde mevcut ama halen okuyacak vakit bulamadim. Ayrica kardeşi Nuri Özcan da izmir PMYO da Türk Dili derslerine giren muhteşem hocalarimizdandir :)
Şanslısınız ozman valla, kardeşide kesin onun gibidir :)
Walla ben dersi gelsin diye iple cekiyordum bilgisiyle terbiyesiyle konusmasiyla her turlu hayran olunacak bi insan. Dersleri cok zevkli gecer guncel konularda veya kisisel gelisim gibi konularda kendini dinleterek cok guzel konusmalar yapardi. Seneye dersime girmeyecek olanlardan tek üzüldüğüm hoca odur :) -
İyi bilgilendirme,teşekkürler.
-
Teşekkürler en kısa zamanda bakacağım, çizik niyetine...