Ters Şekilde Append
-
Bir yorum ekleme zımbırtısı yaptım da, yorum ekleyince en alta çıkarıyoruz. En üstte çıkması için nasıl bir yol izleyebilirim ?
Ajax call' dan sonrası için, diğer tarafında veritabanından ters çekip yazdırırım da adam o anda girdiğinde append ediyorum, onu başına append ettirmem lazım ?
<div class="panel-body" id="comments"> <ul> <li id="comment_box" style="display:none;"> <textarea class="form-control mb10" id="txt_comment" placeholder="Vaka hakkındaki görüşleriniz.."></textarea> <button class="btn btn-success btn-block" onclick="$.send_comment(this, '<?=$case_id?>');">Yorumu Gönder</button> </li> <?php if (!$comments) { ?> <li class="mb10"> <h4 class="sender">Henüz bir yorum bulunmamaktadır.</h4> </li> <?php } else { for ($i = 0; $i < count($comments); $i++) { ?> <li> <small class="pull-right"> <?php $revTime = GlobalClass::reverseTime($comments[$i]["created_at"]); if ($selected_language == 'en') echo "Before " . $revTime["time"] . " " . $revTime["type_en"] . " ago"; else if ($selected_language == 'tr') echo $revTime["time"] . " " . $revTime["type_tr"] . " önce"; ?></small> <h4 class="sender"><?=$comments[$i]["title"]?> <?=$comments[$i]["name"]?> <?=$comments[$i]["surname"]?></h4> <small><?=$comments[$i]["comment"]?></small> </li> <?php } } //else ?> </ul> </div>$.send_comment = function (elem, case_id) { comment = $("#txt_comment").val(); input = "comment=" + comment + "&case_id=" + case_id + "&mode=add_comment"; $.ajax({ url : "handlers/H_CaseHandler.php", data : input, type : "post", dataType : "json", success : function (response) { if (!response.error) { $("#comment_box").slideToggle(); $("#add_comment").find('i').toggle(); $("#comments ul").append("<li><small class='pull-right'>"+response.date+"</small><h4 class='sender'><?=$user_info["title"]?> <?=$user_info["name"]?> <?=$user_info["surname"]?></h4><small>"+response.comment+"</small></li>"); //$("#num_of_comments").html(); } else { } } }); }Resmi :
ozgunlu tarafından 18/Kas/15 16:35 tarihinde düzenlenmiştir
-
prepend .)
-
Tayga bunu yazdı
prepend .)
Başlığı görünce açıklamayı okuma ihtiyacı hissetmedim :)
-
Tayga bunu yazdı
prepend .)
Css leriyle falan oynadım o kadar, bu kadar kolay mıydı yav :( sağol hocam :D
-
Tayga bunu yazdı
prepend .)
Bu sektördeysen ingilizce şart :)
-
Zfr321 bunu yazdıTayga bunu yazdı
prepend .)
Bu sektördeysen ingilizce şart :)
ingilizcesinden değil, algoritma olarak zahmetli göründü bana, bu yüzden direk tersi olabileceği aklıma gelmedi.
-
resimdeki tasarımı çok beğendim. keskin hatlar yakışmış. kolaylıklar dilerim.
RockZs tarafından 24/Kas/15 02:22 tarihinde düzenlenmiştir -
RockZs bunu yazdı
resimdeki tasarımı çok beğendim. keskin hatlar yakışmış. kolaylıklar dilerim.
Teşekkür ederim hocam :)
-
sağ üst köşedeki yorum yaz butonunu beyaz yap bence