Tesadüf ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

insanın gözüne sokula sokula yapılan hareketler bunlar. sizce tesadüf olabilir mi ?

1- açılışta üçgen figür şovu

http://imgim.com/6986incir1263780.png

2- rafta süs eşyası olarak birbiri üzerine denk getirlmiş! üçgen ve göze benzer kırmızı eşya

http://imgim.com/3160inciv9147309.png

3- ekstra bonus itiraf.

1:03 yaşlı cast amcasının sözü

http://www.youtube.com/watch?v=5r7lD02KWjA

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

oha be abicim nerden neyi buluyorsunuz yahu :D

resmi bulamadım ama bi yabancı kağıt parayı 500 kat mı ne büyütüp bakınca bi karı domalmış bi adamda kaldırmış arkadan döşüyodu.

çok incelersen illaki bir şey çıkar her yerden :D

sakınan göte çöp batar :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

harbi cok dusunuyorsun saniyodum ben seni , dusunecek baska bisey kalmadi mi yahu.. 

simdi bunlar tesaduf olsa ne olur olmasa ne olur beyincim, kocaman allah tek bir yone cekememisken , bir piramid , bir goz ne eglesin

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı

harbi cok dusunuyorsun saniyodum ben seni , dusunecek baska bisey kalmadi mi yahu.. 

simdi bunlar tesaduf olsa ne olur olmasa ne olur beyincim, kocaman allah tek bir yone cekememisken , bir piramid , bir goz ne eglesin

öyle deme hocam. tv öyle bir güç ki insanlara yaptıramayacağı şey yoktur. domalıp takla atmaya çalışın dense nüfusun %80i %90ı denileni sorgulamadan yapar. çünkü yıllarca "tvnin güvenilir ve dost olduğu" nu aşılamaya çalıştılar insanlara. bunun çok eskiye dayanan bir temeli var hocam yavaş yavaş sindire sindire girdiler insanların kanına. şimdi de şeytanlık yapıyorlar zaten beyazın suratı şeytana benziyor kaşlar kenarlardan kalkık, pis bir gülüş + sinsi bakan gözler. 

veya bunların hepsini bir kenara itip vizelere yoğunlaşmalıyım..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    hojucuk bunu yazdı

öyle deme hocam. tv öyle bir güç ki insanlara yaptıramayacağı şey yoktur. domalıp takla atmaya çalışın dense nüfusun %80i %90ı denileni sorgulamadan yapar. çünkü yıllarca "tvnin güvenilir ve dost olduğu" nu aşılamaya çalıştılar insanlara. bunun çok eskiye dayanan bir temeli var hocam yavaş yavaş sindire sindire girdiler insanların kanına. şimdi de şeytanlık yapıyorlar zaten beyazın suratı şeytana benziyor kaşlar kenarlardan kalkık, pis bir gülüş + sinsi bakan gözler. 

tv izlemiyom kafam raad :) cidden bi eski komedi filmlerini izlerim arada denk gelirsem, bi de akşam bizimkiler gel de yüzünü görek diyince gidiyorum içeri 5 dk konuşurken bakıyom sonra telefonda takılıyom :O

test 1 2
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    hojucuk bunu yazdı

hani bilim kurgu filmlerinde olurdu ya sokaklarda insanlara hitabeden dev ekranlar , teknolijinin esiri haline gelmis insanlari istedigi gibi yoneten tekel bir medya devi ... beyin yikama ,  gorsel hipnoz vs..

fakat bu din,mezhep uygulamalari seklinde olmaz.  cunku seytan fikirli godomanlar din ayraci ile kalici sistem yurutmenin akil isi olmadigini bilir, insanlari bir araya getirecek farkli yollari tercih edeceklerdir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    hojucuk bunu yazdı

hani bilim kurgu filmlerinde olurdu ya sokaklarda insanlara hitabeden dev ekranlar , teknolijinin esiri haline gelmis insanlari istedigi gibi yoneten tekel bir medya devi ... beyin yikama ,  gorsel hipnoz vs..

fakat bu din,mezhep uygulamalari seklinde olmaz.  cunku seytan fikirli godomanlar din ayraci ile kalici sistem yurutmenin akil isi olmadigini bilir, insanlari bir araya getirecek farkli yollari tercih edeceklerdir

din ile yapıyorlar demedim ki zaten din bu insanların kullandığı en ufak araçlardan. kullanımı eski popülerliğini yitirdi. bu yöntemi kullandılar ama din ile yürütülen politikanın kalıcı olmayacağını anladılar. 

"They Live" filmini herkese tavsiye ederim. sistemi korkmadan eleştiren en iyi filmlerden birisidir. gerçekleri adamın suratına çarpar. öyle ki izledikten sonra kendimden utanmıştım. 1988 çıkışlı. 

DadasAdam tarafından 15/Kas/13 20:38 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

din demedin de neden piramide.. icindeki goze, seytanin dini siyonizme takildin.. actigin konu; beyazin seytan surati , piramid , goz yani siyonizm = din .P

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı

din demedin de neden piramide.. icindeki goze, seytanin dini siyonizme takildin.. actigin konu; beyazin seytan surati , piramid , goz yani siyonizm = din .P

siyonizme de yormadım :D hep anlamak istediğin gibi anlayıp kendine göre yorumluyorsun.

neyse düşüncem bana kalsın nasıl olsa anlamayacaksın. siyonizm eskiden dindi şimdi bir "araç" bunu da belirteyim :)

Toplam Hit: 1050 Toplam Mesaj: 9