Teskere Bırakmak..
-
Arkadaşlar askere gidince teskere bırakmak istiyorum hala teskere bırakma varmı bide nasıl oluyor ? Bilgisi olanlar aydınlatırlarsa sevinirim.
-
nerde bırakacan teskereni nie bırakacan.
uzman erbaş olmaktan bahsediyorsan lise mezunu isen sınavları var girer kabul edilirsen kalabilirsin
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------
nerde bırakacan teskereni nie bırakacan.
uzman erbaş olmaktan bahsediyorsan lise mezunu isen sınavları var girer kabul edilirsen kalabilirsin
-----------------------------Meslek Yüksek Okulu Mezunuyum Bırakmak istiyorum bir nedeni yok
-
Hans bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar askere gidince teskere bırakmak istiyorum hala teskere bırakma varmı bide nasıl oluyor ? Bilgisi olanlar aydınlatırlarsa sevinirim.
-----------------------------:D hahahahaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh bu sözleri biryerden hatırlıyorum birzamanlar bende diyordum.Neyse acemi birliğinde de böyle dedim ve gerçekler etrsfımı sarınca :D:D teskere bırakmak ta nedir yahu dedim.
-
Hans bunu yazdı:
Arkadaşlar askere gidince teskere bırakmak istiyorum hala teskere bırakma varmı bide nasıl oluyor ? Bilgisi olanlar aydınlatırlarsa sevinirim.
-----------------------------sen bi gitte :) fikrin belki değişir :))
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Hans bunu yazdı:
-----------------------------sen bi gitte :) fikrin belki değişir :))
-----------------------------alper devrem anlaması için yaşaması lazım :D
-
Güverte Bölümü Mezunuyum Hocam %90 Bahriyeli olarak yapıcam o yüzden bırakmak istiyorum diger türlü bırakmam zaten :D
-
Hans bunu yazdı:
Güverte Bölümü Mezunuyum Hocam %90 Bahriyeli olarak yapıcam o yüzden bırakmak istiyorum diger türlü bırakmam zaten :D
-----------------------------benim arkadaş hava teğmenliği kazandı askere gelmeden önce kazanmış geçici teskere aldı 10 gün sonra çıktı geldi ben bu askerliğin .... diye
düşün o hava teğmendi :)) bu işler para için yapılmaz yani para için istiyorsan yapamazsın vatan millet sakarya diye gidince o içinde hiç bitmeyecek
-
yok öyle bişey.
eskiden astekler bırabiliyordu sadece. şuan onlarda sınav sonucunda kalabiliyorlar sözleşmeli olarak.
ancak sözleşmeli uzman çvş olabilirsin
-
Uzmanlık veya astsubaylık için teskereni bırakma yoksa pişman olucağına kendi adım kadar eminim. Ama harp okulundan mezun olup rütbeyı omuzdan başlatırsan o zaman iyidir askeriyede kalmak