Test Amaçlı Birkaç Günlüğüne Host Verebilecek Var Mı?
-
Hocalar selam....
Twitter‘da Unfollow Yapanları Engelleme Seçeneği Sunan Site Var Mı? konusunda ki scripti bi türlü test etme şansı bulamadım. Çünkü elimde host domain yok.
Bu scripti birkaç günlüğüne çalışıp çalışmadığı adına bana test amaçlı host sağlayabilecek var mı?
Çalıştığı adına emin olunca zaten gidip bir yerden parası ile host domain alacağım.
-
hocam hostinger.web.tr ücretsiz veriyor belki işine yarar bak istersen
-
CnkGn bunu yazdı
hocam beleş yerleri denedim. Son çare buraya konu açtım. Twitter apisi ücretsiz host dalgalarına izin vermiyor. Şimdi buradan host alırsam domaini isimsel olarak nasıl veriyor? http://www.hostinger.web.tr/deneme gibi mi?
-
coLin bunu yazdıCnkGn bunu yazdı
hocam beleş yerleri denedim. Son çare buraya konu açtım. Twitter apisi ücretsiz host dalgalarına izin vermiyor. Şimdi buradan host alırsam domaini isimsel olarak nasıl veriyor? http://www.hostinger.web.tr/deneme gibi mi?
domainin yokmuş, o kısmı okumadım :D hocam o kısmı tam bilmiyorum dene istersen. Ama tahminim belirlediğin domain twitterapideneme.xyz tarzında olur.
-
beleş domain verio
-
yav domainde hostta veriyim adam rica etmiş herkes hostınger diyor pm at hocam kullanmalık host ve domaın veriyim sıkıntı yok
not: beleş domaın veriyor diyen arkdaslar sub ile normal domaın farkını ogrenmenlerı zaman alıcak gıbı yada ogrenırler bu nottan sonra
HeyQirs tarafından 20/Ara/14 14:52 tarihinde düzenlenmiştir -
at pm vereim
-
anarsistherif bunu yazdı
at pm vereim
sağol hocam HeyQirs temin etti ;)
-
HeyQirs bunu yazdı
yav domainde hostta veriyim adam rica etmiş herkes hostınger diyor pm at hocam kullanmalık host ve domaın veriyim sıkıntı yok
not: beleş domaın veriyor diyen arkdaslar sub ile normal domaın farkını ogrenmenlerı zaman alıcak gıbı yada ogrenırler bu nottan sonra
HOCAM colin benim arkadaşım istesin satın da alırım ona da milyon tane ücretsiz domain de var sub domain de var
test için gereklimi ? domain de vereyim 50 tane domainim var
resellerin süresi bitti uzatmadım fakirim bu aralar para biriktiriom ezmeyin beni :(