folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tester Parfüm Nedir?

Tester Parfüm Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

Tester parfüm: Parfümlerin satın alınmadan önce deneme şansını yakalayabildiğimiz deneme ürünüdür. Parfüm üreticileri tarafından büyük satıcılara müşterilerine test etme imkanı sağlar. 

Yüksek kaliteli parfümlerin fiyatları da yüksek dolayısıyla ürünü almadan önce kokusuna bakmak tercih edilesi bir durum. Beğenmeyeceğiniz parfüme 100-200-300 civarı meblağlar ödemek istemezsiniz.

Fakat tester parfüm olayında dikkat edilmesi gereken birşey var. Tahribat içerisinde veyahut dışarıda tester parfüm diye satılan ve her çeşit parfümün tester'ını neredeyse sayısız temin edebilen bütün ürünler orjinal markanın ürünü değildir. Birebir taklittir. 
    Taklitin kalitesi tartışılabilir. Orjinalinden ayırt edilemeyecek kadar kaliteli taklitler de mevcut. Fakat sağlık açısından ne derece sağlıklı bilemeyiz.

Mantıklı düşündüğümüz taktirde sanalpazar, sahibinden.com, gittigidiyor gibi sitelerde tester parfüm diye arattırdığınızda karşınıza sayısız satıcı ve ürün çıkmakta. Bu kadar tester'ı parfümü üreten marka üretmiyordur :)

Daha önceden orjinalini kullandığım bir kaç farklı parfümün çeşitli yerlerden testerlarını da sipariş ettim. Hepsinde durum aynı. 
    Kısacası tahribat içindeki müridleri bilinçlendirmek istedim. Burada veya dışarıda satılan parfümlerin %100 orjinal olmadığını bilerek alıyorsanız alın. Lakin size orjinal deniyorsa kandırıldığınızı da bilin.

Ben bu konuyu açtım diye bazı arkadaşlar bana kızabilir, kızsın.. Ben tahribatı seviyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

o durum şöyle hocam

bizlere ürünü temin eden büyük firmalar orjinal tester diye ürünleri veriyorlar. Bizde ona göre dillendiriyoruz. 

Şuana kadar hiçbir müridden kalitesi hakkında tek bir şikayet almadık.

Zaten şikayet alsak bizde burda kişinin sağlığını bozacak ürünleri satmaya aracı olmayız. (Daha önceki ilgili konumdaki mesajdada belirttim şikayet alsaydım hala aracı olmaya devam etmezdim, müridler de doğal olarak ürün almaya devam etmezdi)

Ben sadece şuna karşıyım. Aynı ürünleri ve kaliteyi fahiş fiyatlara satan ve kalitesiz 5-10 liralık, kişinin sağlığına zarar verecek ürünleri satan kişilere karşı burda tester ürün satmaya aracı oluyorum.

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

işte o size tester diye temin eden firmalar bunları merdiven altı diye tabir edilen yerlerde kendileri üretiyor :)

Bu parfümün şikayeti kısa vadede olmaz. Kanserojen olma ihtimali çok çok yüksek. Uzun vadede kanser yaptığı zaman da şikayet edecek yer bulamaz.

Kokuyu beğeniyorsan orjinalini alıp kullanıcan aga.. Sağlık bu.. Korsan film almıyorsun ki..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek
    Yigit bunu yazdı

işte o size tester diye temin eden firmalar bunları merdiven altı diye tabir edilen yerlerde kendileri üretiyor :)

Bu parfümün şikayeti kısa vadede olmaz. Kanserojen olma ihtimali çok çok yüksek. Uzun vadede kanser yaptığı zaman da şikayet edecek yer bulamaz.

Kokuyu beğeniyorsan orjinalini alıp kullanıcan aga.. Sağlık bu.. Korsan film almıyorsun ki..

Umarım kesinliğini bilmeden söylemiyorsundur bunları :)  

Tercih meselesi hocam.

Adamın cebindeki 350 lirayı parfüme ayırmayı göze alıyorsa o zaman alıcak.

Göze almıyorsa ama kullanmak istiyorsa  bu tarz tester ürünlerinden alıcak ;)

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek
    Yigit bunu yazdı

Adam haklı beyler... Sağlık bu şakaya gelmez...  Azcık aşım ağrısız başım demişler..
    Çakma 80 - 100 TL lik parfüme gömeceğinize ... Bütçeye göre gitmek mantıklı..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Şuan piyasada satılan tester ürünlerin %90 ı fakedir.

Bu işin kralını yapanı yakından iyi tanıyorum.. 

Kimse 100 TL değerindeki ürünü 50 60 TL ye orjinal tester diye bana yediremez.

Hatta ve hatta şuan piyasada satılan testerlerin kalitesi, DP dolum ile aynı seviyededir.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

hoca boynerden ykmden alın işte sonuçta sağlığı doğrudan ilgilendiren birşey bu

diğer bilinen online mağazalardan bile almamak lazım

jelatinde parfümleri ithal eden firmanın stickerı olması lazım o önemli

Toplam Hit: 1338 Toplam Mesaj: 7