Testere 3-4 Arası İlişki
-
Arkadaşlar selam..
testere serisine başladım birkaç gündür izliyorum bugün 3 ve 4 ü izledim ama anlamadığım birşey var,
testere 3ün sonunda testere ölüyor ölürken bir kaset yutuyor. 4ün başında testere ye otopsi yapılırken o kaset çıkartılıyor ve olaylar başlıyor.
ama testere 4 ün sonunda polis olay yerine geldiğinde testere aynı yerde yatıyor oluyor otopsiden önceki halinde anlayan varmı muhabbeti ??
iyi geceler..
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar selam..
testere serisine başladım birkaç gündür izliyorum bugün 3 ve 4 ü izledim ama anlamadığım birşey var,
testere 3ün sonunda testere ölüyor ölürken bir kaset yutuyor. 4ün başında testere ye otopsi yapılırken o kaset çıkartılıyor ve olaylar başlıyor.
ama testere 4 ün sonunda polis olay yerine geldiğinde testere aynı yerde yatıyor oluyor otopsiden önceki halinde anlayan varmı muhabbeti ??
iyi geceler..
-----------------------------Filmin son sahnesini en başta gösteriyolardı yanlış hatırlamıyosam..
Yani o bahsedilen olaylar otopsiden önce gerçekleşiyodu...
Gerçi epey oldu izleyeli, emin değilim :|
-
NmC bunu yazdı:
Turania bunu yazdı:
Arkadaşlar selam..
iyi geceler..
-----------------------------Filmin son sahnesini en başta gösteriyolardı yanlış hatırlamıyosam..
Yani o bahsedilen olaylar otopsiden önce gerçekleşiyodu...
Gerçi epey oldu izleyeli, emin değilim :|
-----------------------------yok hocam öyle olacağını sanmıyorum çünkü dediğim gibi otopsiden çıkan kasetle başlıyor 4 :S
-
hayir o kaset olayi filmin sonu.. dikkat edersen 4 te polisler testerenin mekani basiyor.. buda demek oluyorki ceset ele gecirildi ve otopsiye alindi olum sebebi icin.
testere 3 ve 4 paralel zamanda olan 2 farkli oyunu iceriyor.. 5 i izle anlarsin.. :)
-
testere 1 den hariç bölümlerini izlemedim fakat şöyle bir mantık yürüttüm
4. bölümde kaset bulunuyor ve kaset önceden çekilmiş oolan diğer bölümleri içeriyor. Ve onları polis ele geçirirken de testere tabiki ölü. Bilmem saçmaladım mı yada
-
tahref156 bunu yazdı:
4. bölümde kaset bulunuyor ve kaset önceden çekilmiş oolan diğer bölümleri içeriyor. Ve onları polis ele geçirirken de testere tabiki ölü. Bilmem saçmaladım mı yada
-----------------------------Saat geç oldu hocam, yat uyu :))
Turania bu olaya Flash Forward deniyo... Flash Back'in tersi, filmin sonundan bi sahne gösterip öncesini anlatıyolar.. Rezervuar köpeklerini izlediysen o da böyle başlıyodu :)
-
:) iyi bakalım öyle olsun saolun
-
NmC bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------Saat geç oldu hocam, yat uyu :))
Turania bu olaya Flash Forward deniyo... Flash Back'in tersi, filmin sonundan bi sahne gösterip öncesini anlatıyolar.. Rezervuar köpeklerini izlediysen o da böyle başlıyodu :)
-----------------------------haklısın iyi geceler :)
-
sonraki serilerde zaten sürekli bi ileri bir geri gidiyor , o polisin onlara yardım etmesi , o kızın yardım etmesi , hatta son filmde gördüğümüz üzere
bir kişi daha var (doktr) ve aslinda seri bitmedi (mantıken)