Texsas Holdem Hilesi ;Yardım
-
Texsas Holdem faced oynanan bir hilesi varmış karşıdaki rakibinin kağıtlarını görebiliyomuşsunuz bunun hilesini bilen var mı?
-
Şehir efsanesidir hacı, o kadar büyük bir açık varsa bile sen bunu yazana kadar zynga o açığı kapatır
-
kağıt görme yok ama şuan aktif bir açığım mevcut orda. Birde idleri toplayabilirsem tamam olacak. ID olmadan hiçbişey olmuyor cunku.
cracker tarafından 27/Ara/12 20:46 tarihinde düzenlenmiştir -
işe yarar bişe bulursanız ortak olurum :D çok pis oynarm
-
cracker bunu yazdı
kağıt görme yok ama şuan aktif bir açığım mevcut orda. Birde idleri toplayabilirsem tamam olacak. ID olmadan hiçbişey olmuyor cunku.
ben idleri topluyorum masadaki pm :)
-
override bunu yazdıcracker bunu yazdı
ben idleri topluyorum masadaki pm :)
Hacım Zynga dan gelen parayı azçok biliyorsundur. idleri alabiliyorsan ortak olabiliriz?
-
Noldu beyler bize de düşecek mi çip ?
-
Konuyu gizleyip bize de yardımcı olsanız? :D
-
kayıt olduğum günden beri kim bilir kaçıncı zynga poker konusu :)
Hepde tarikatta bir müridden bişi çıkıyor sonrası yok :D
Diğer bir konu. Çoğu başlıkta biz aileyiz burdaki kişiler tarikatımızdan diyenler nedense konu zynga oldu mu hiçde öyle demiyorlar :D
Açık bulup , Chipi olupda paylaşmayanlar sizlere sesleniyorum yapmayın bunu biz kardeşiz :))Bir kadıköy dilencisinden alıntı yapasım geldi .
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Yolda kaldım çocuğum hasta 1 liranız var mı ? :D:D:D
aç gözlü olmayalım hocalar paylaşımcı olalım :)