Tez Ödevi Sayfalara Numara Verememe Sorunsalı
-
Iki dakika suna el atarmısınız beyler
icindekiler sayfa numarasi "i " olacak
sonraki sayfaları 1 2 3....olmalı
numaralandiramadim şimdiden tesekkur ediyorum
hoca sayfa numaraları sağ altta istiyor
-
-
admin konu silinebilir.
-
Yavv neden siliyoruz yaptıysan anlat bizde öğrenelim nasıl bir saçma düşünceniz var.
Admin silme konuyu reca edeyorum
-
KaptaN bunu yazdı
Yavv neden siliyoruz yaptıysan anlat bizde öğrenelim nasıl bir saçma düşünceniz var.
Şöyle yapılıyor:
i ii iii iv olarak numara vereceğiniz sayfanın sonuna Word'de Kesmeler bölümünden bölüm sonu ekliyorsun.
Sonra tüm sayfalara sayfa numarası ekliyorsun.
Numaralar otomatik olark 1......99 diye veriliyor.
i ii iii olacak bölümün ilk sayfasına gidiyorsun. Sayfa numarası ->sağ tık-> biçimlendir -> tipini seçiyorsun i ii iii olacak şekilde
Sonra bölüm sonu verdiğin sayfadan sonraki sayfaya gidiyorsun (yani 1 numara verilecek sayfa)
Sayfa numarası ->sağ tık-> biçimlendir -> tipini seçiyorsun 1,2,3 olacak şekilde
bu kadar işlem tamam
NoktaliVirgul tarafından 31/Ara/19 11:22 tarihinde düzenlenmiştir -
NoktaliVirgul bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
Şöyle yapılıyor:
i ii iii iv olarak numara vereceğiniz sayfanın sonuna Word'de Kesmeler bölümünden bölüm sonu ekliyorsun.
Sonra tüm sayfalara sayfa numarası ekliyorsun.
Numaralar otomatik olark 1......99 diye veriliyor.
i ii iii olacak bölümün ilk sayfasına gidiyorsun. Sayfa numarası ->sağ tık-> biçimlendir -> tipini seçiyorsun i ii iii olacak şekilde
Sonra bölüm sonu verdiğin sayfadan sonraki sayfaya gidiyorsun (yani 1 numara verilecek sayfa)
Sayfa numarası ->sağ tık-> biçimlendir -> tipini seçiyorsun 1,2,3 olacak şekilde
bu kadar işlem tamam
teşekkürler hocam belki ihtiyacı olan biri daha çıkar.
-
kono solonobolor odmon.
-
Dünyanın en berbat işlerinden birisi tezi yazdıktan sonra yapılan bu tür düzenlemeler. Belki bir makale yazacak kadar uğraştırıyor insanı.
-
arkadaslar kişisel bi talepti o yüzden silinsin istedim kapaktaki numara silinince diğer sayfalar kayboluyodu
cözümü ilk sayfaya baglanın click ini kaldırmakmış