Thai Box Eğitim Dökümanları[İstek]
-
Selam arkadaşlar.dkn ,chingis ve zaygo gibi arkadaşların da tavsiyelerini bir sentez yaparak tarikatımızın amelesi ve hp ile wing tsuna başlamaya karar verdim.
5-6 gün sonra başlarız herhalde.Ama hep merak ettiğim thai boxu da öğrenmek istiyorum,şimdilik ikisine birden ayıracak vaktim yok malesef.
Thai boxla ilgili eğitim videolarınızı ,döküman ve e kitap ne varsa bekliyorum teşekkürler :| -
en sonunda başladın, evde tek başına mua thai, low kick felan çalısmakla olmuor dimi:) neyse youtube a gir, ''tutorial thai box '' veya '' thai box tactics '' gibi arattırmalarla bazı videolara ulaşabilirsin.
-
İzmir de nerde var wing tsu kursu ? :) Belkim ben de gelirim :D
-
wing tsu nasıl bi dövüş sanatıdır?
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------
İzmir de nerde var wing tsu kursu ? :) Belkim ben de gelirim :D
-----------------------------
EBMAS ın alsancakta dans artsta var.berat uylukçu geliyor derslere(cemil uylukçunun kardeşi).Bir de UWTO8universal wing tsun organisation) var.ama gerçekten öğrenmek istiyorsan tercihin EBMAS olsun.kanadadan abdye her yerde okullaırı var ebmasın.ayrıca sifu emin boztepe dünyadaki en iyi wing tsuncudur. Emin BOZTEPE,EBMAS kurucusu -
http://loadingvault.com/search.php?q=muay+thai&so=1&domain=1&p=2&t=1
http://rapidshare.com/files/104154704/Muay_Thai_-_The_art_of_fighting.pdf
Muay thai çalışırken eksikliklerini düzeltecek, sana başlangıç verip yol gösterecek bir hoca gerekir. anticim :D
edit: birde human weapon diye bir seri var onun muay thai bölümü güzel
-
Başla hacım , ilk Lat Sao'nu videoya çek , foruma koy , biz de hevesimizi alalım :P
Bu arada en iyi yerde başlamışsın . Emin Boztepe Martial Arts System'dan daha iyi bir kulüp yoktur sanırım Wing Tzun adına .
Wing Tzun evde çalışılabilir , önemli olan hızlı olmak ama bence Muay Thai salon sporu , salonda çalışmak en iyisi . Devamlı pratik yapmak lâzım , hayvan gibi bacakları açmak lâzım , kol geliştirmek lâzım .
Neyse hocam , Allah yolunu açık ede :)