THE AĞCA MİZAH"S COMPANY....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

gündemdeki haberi kısaca şu sayfadakendim acıkladımdı:

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=3&folderid=19340

Yalnız bugün başka bi görüşe daha biraz da mizah olsa bile olabilirmi diye size  danışayım dedim

Bakan Çiçeğin Ağca hakkında yargıtaya verdiği kağıt sayesınde yanlışlık yapıldığı anlaşıldı  ve geri tutuklandı gibi GÖZÜKÜYO AMA DEĞİLLLL bence bizim devletin tamamı derin bu çiçeğine varasıya hepsi kuyudalar herkes biliyo neyin ne olduğunu(sıradan vatandaş hariş) bu Ağca yıda içerden  çıkarmalarının nedeni bakalım daha peşimizde artık gedik bişiler kaldımı şimdi biz bu adamı serbest bırakınca hepsi başına toplanır dediler ve öylede oldu bugün  Ağcayı serbest bırakıldığında karşılayan mercedesın sahıbı ve cevresi çete kurmak tan tutuklandı ehe ehu derin devletimiz bu işleri kökünden  halletmeyemi çalışıyo biraz tartışılır ama piyasada konuşulası konuşturulası bünye bırakmıyolar bence....

içerden çıkarma nedenler baştan hepsi tarafından biliniyodu kara şuydu mesihimiz bir hafta ongün gezsin çevresine toplanalarıda tutuklayalım bu iş olsun bitsin... gibi gördüm

pu hahaha zu hahaha mu hahaha neyse adama papa suikastı için film teklifide geldi belkide AĞCA Bütün devleti yönetiyodur ve filmden elde edeceği para için bu kadar sansasyon yabmıstır ehe eheu neyse hadi hayırlısıı.... sizinde

ağca tarigat mizah yorumlarınızı benım görüşümün dogru olup olamayıcagınıza karsın yorumlarınızı beklıyorum...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    işte bir antisözel klasiği...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

YKARDA YAZDIKLARIM DIGRU ÇIKTI DÜN 32. GÜNDE KONUŞDU ADAMLAR

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

HUNTURK bunu yazdı:

işte bir antisözel klasiği...

:) nedense aynı görüsteyim

ya başlığı editlesin biri ya da bu antisözel e ingilizce öğretecem :):)

hikaye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

kardeş ne yapacaz yaw başlaıgı alla alla

''ben mesihim mesih, mesim ben mesih'' .......

M.Ali AĞCA              

Toplam Hit: 1016 Toplam Mesaj: 5