THE AĞCA MİZAH"S COMPANY....
-
gündemdeki haberi kısaca şu sayfadakendim acıkladımdı:
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=3&folderid=19340
Yalnız bugün başka bi görüşe daha biraz da mizah olsa bile olabilirmi diye size danışayım dedim
Bakan Çiçeğin Ağca hakkında yargıtaya verdiği kağıt sayesınde yanlışlık yapıldığı anlaşıldı ve geri tutuklandı gibi GÖZÜKÜYO AMA DEĞİLLLL bence bizim devletin tamamı derin bu çiçeğine varasıya hepsi kuyudalar herkes biliyo neyin ne olduğunu(sıradan vatandaş hariş) bu Ağca yıda içerden çıkarmalarının nedeni bakalım daha peşimizde artık gedik bişiler kaldımı şimdi biz bu adamı serbest bırakınca hepsi başına toplanır dediler ve öylede oldu bugün Ağcayı serbest bırakıldığında karşılayan mercedesın sahıbı ve cevresi çete kurmak tan tutuklandı ehe ehu derin devletimiz bu işleri kökünden halletmeyemi çalışıyo biraz tartışılır ama piyasada konuşulası konuşturulası bünye bırakmıyolar bence....
içerden çıkarma nedenler baştan hepsi tarafından biliniyodu kara şuydu mesihimiz bir hafta ongün gezsin çevresine toplanalarıda tutuklayalım bu iş olsun bitsin... gibi gördüm
pu hahaha zu hahaha mu hahaha neyse adama papa suikastı için film teklifide geldi belkide AĞCA Bütün devleti yönetiyodur ve filmden elde edeceği para için bu kadar sansasyon yabmıstır ehe eheu neyse hadi hayırlısıı.... sizinde
ağca tarigat mizah yorumlarınızı benım görüşümün dogru olup olamayıcagınıza karsın yorumlarınızı beklıyorum...
-
işte bir antisözel klasiği...
-
YKARDA YAZDIKLARIM DIGRU ÇIKTI DÜN 32. GÜNDE KONUŞDU ADAMLAR
-
HUNTURK bunu yazdı:
işte bir antisözel klasiği...
:) nedense aynı görüsteyimya başlığı editlesin biri ya da bu antisözel e ingilizce öğretecem :):)
-
kardeş ne yapacaz yaw başlaıgı alla alla
''ben mesihim mesih, mesim ben mesih'' .......
M.Ali AĞCA