folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder The Application Data Folder For Visual Basic Express Coluld Not Be Created Hatası

The Application Data Folder For Visual Basic Express Coluld Not Be Created Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

arkadaşlar ne zamandır kullandığım visual basic express 2008 programı hata vermeye başladı. bir türlü çözemedim. "the application data folder for visual basic express coluld not be created" hatası veriyor. Aynı zamanda proje dosyalarımın olduğu klasörü de açarken "Şu an bu klasöre erişim izniniz yok" uyarısı alıyorum. Bilgisayarı taradım ve temiz. Ancak en son win 7 güncellemleri yapmıştım. Belki o etkilemiştir diycem ama güncellemelri kaldırsam da aynı sorun. Yeniden kurmak istiyorum ama bu sefer de proje dosyalarımın silinmesini istemiyorum. Bana bir yardımcı olursanız sevinirim.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

yok mu yardım eden?

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

programı kaldırıp tekrar yükledim. yine olmadı :(

lütfen birisi yardım etsin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://go.microsoft.com/?linkid=9708107

bi dene bakalım ne olacak.

birde bunu deneyerak dene http://support.microsoft.com/mats/windows_file_and_folder_diag/tr

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

malesef olmadı :(

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Klasore sag tıkla guvenlik de bak bakalım pc nin adının altında sınırlama varmı klasorle ilgili.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:
    -----------------------------

Klasore sag tıkla guvenlik de bak bakalım pc nin adının altında sınırlama varmı klasorle ilgili.

-----------------------------

bu da işe yaramadı :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

araştırmalarım sonucu bu sorunu halletmek için şu aşamları söylemişler

1. Click on the Start menu, choose All Programs, then Accessories
    2. Right-click on the item named Command Prompt and choose Run as administrator
    3. Click continue to launch an elevated command prompt
    4. Run "%programfiles%\Microsoft Visual Studio 8\Common7\IDE\devenv.exe" /setup

ancak dosya yolunda devenv.exe diye bir dosya yok. anlamadım. ingilizcesi olan bi arkadaş çevirse makbule geçer

Toplam Hit: 1352 Toplam Mesaj: 8