The Best Computer Gaming : )
-
http://www.youtube.com/watch?v=bqok_2RkrB4&feature=related en iyi oyun pc si bende demiş : ) sanırım öle görünüyo sanırım : ) 2 tane logitec z5500 : ) yeter bi kere Tr de ben cekıp yollicam böle : ) ama hasta oldum elemamın sistemine : )
-
Aynen hacı askerden sonra bende upgrade edicem pcyi varya bu makinadan daha süper birşey olucak böle bi pc odası yapıcam server makinaları gibi :D süper olcak :D
-
haci osman süper bu bununla andirgirant oynucanvay be acican müslüm güresesi o yicekelri içeikleri soğuktutcak bisi var assada he rakiyida cikarcan oh
-
abi yazık o paralara ya..... işinizi görecek bişi alıp biraz eğitimle para kazansanız daha güzel olur ya...
-
hastalık derecesinde yazık günah mk harcadığı paralara..
-
4snake bunu yazdı:
-----------------------------
abi yazık o paralara ya..... işinizi görecek bişi alıp biraz eğitimle para kazansanız daha güzel olur ya...
-----------------------------adamda para boksa sorun yok ama bizim gibi garibanlara tabi ki gelmez bu pc :) işimizi gören bir pc dediğin gibi yeter bize :)
-
ömrü bilgisayarda aptal oyunları oynamakla geçiyo heralde yazık
-
Saglam sistem ama pek begenmedim hersey ic ice.
-
lavuğa bak 2ci oyunda nasıl vites geçirio bizimkide zenginin malı züğürdün çenesini yorar hesabı ag
-
oha :|