The Crims"De İd Klonlama?
-
arkadaslar crims de kullanici adini klonlama die bisey varmis misal adam kendi kullanisindan 9 tane klonlayip ac soyuyo sonra gelsin sayginlik ... bu konuda bi bilgisi olan varsa paylasmasini bekliyorum
-
dayı naaptın:s
-
hassie yemişler seni a.k
-
harbi yemisler ıd klonlanıyo :D
-
abı cewap yazacam die konumu actın:s
-
İd Clonlanmıyo Anlatıyorum bak Kardesim.10 tane Ayrı ayrı account alınır kasılır
Bunlar fed soycak duruma getirilir cetede fed dönülür ve para kasılır .
Kasılan parayla İyi silahlar alınır clonlara.
Daha sonra clonları as adamınla döverek stat ve saygınlık kazanırsın bu kadar basit:)
edit:
10 deil 20 30 40 50 100 tanede yapabilirsin 1.lerin zaten en az 50 60 tane clonları var aklında bulunsun :=
-
kivanchh bunu yazdı:
-----------------------------İd Clonlanmıyo Anlatıyorum bak Kardesim.10 tane Ayrı ayrı account alınır kasılır
Bunlar fed soycak duruma getirilir cetede fed dönülür ve para kasılır .
Kasılan parayla İyi silahlar alınır clonlara.
Daha sonra clonları as adamınla döverek stat ve saygınlık kazanırsın bu kadar basit:)
edit:
10 deil 20 30 40 50 100 tanede yapabilirsin 1.lerin zaten en az 50 60 tane clonları var aklında bulunsun :=
----------------------------
Doğru bu yöntem çok işe yarıyo ama çok zamanının ve sabrının olması lazım..
BTM falan duruyomu hala,adamlar demirbaş olmuştu gerçi zamanında...
-
ben de 13 ac klonu vardı geçen tur
BTM duruyoda öyle 1. deil :D ][DreamTeam][ var :D şimdi türkiyede 1. olan OldFriends die bi herif 3 kişi kasıolar BtM den:D 2.KuzenLiwe Dt den:D -
crims94@hotmail.com alın lan bu adam hayatını vermis bu oyuna herseyi sorun ama oyunda karsısına cıkmayın serefsiz kandırıp öldürür. Ben bi ara oynadım 2 sezon daha dorusu ilk sezon 5.000 say yaptım oyunu bilmiyodum sonra clon olayıyla 200.000 sayla kapattım 2. sezonu bidahada oynamadım.