folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder The Elephant Man ( Yardım)

The Elephant Man ( Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

sa müritler malum yabancı dil bölümü okumaktayız ögretmenimiz bu kitabı verdi özetini cıkartın diye var mıdır elinde bulunanı bu kitabın özeti yarına lazımda  :D  birde kitap ta adı geçen kişilerin özellikleri yazılıcak elinde olan varsa yardımcı olabilir mi

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    David Lynch'in boyle bir filmi vardi ama.. eger oysa filmini izle cikar ozetini izlerken :)

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

One day in 1884 I saw a picture in the window of a shop near the hospital...

7-8 sene önce fonetik için okuoduk bu kitabı. O kadar çok tekrar etmişim ki cümleyi ezberlemişim :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    pessimist bunu yazdı:
    -----------------------------
    David Lynch'in boyle bir filmi vardi ama.. eger oysa filmini izle cikar ozetini izlerken :)
    -----------------------------

Evet film olayı doğrudur. Kitapla film paralel.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

şuana kadar seyrettiğim en duygusal filmdi.. ağlamamak için zor tuttum kendimi.. gerçek hayattan alınma

oskarlık bir baş yapıt olması gerekirdi oysa ki.

Yakarız Bu Gezegeni...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    hocam bende kitabı var ben bu çıkardıgım özetten sözlü notu alıcam ama diyorum ki şöyle güzel bir ödev yapkki sözlümüz düşük gelmesin :D

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

Lisede hazırlıkta vardı bizim bu kitaptan. Reading dersinde kullanıyorduk, bir de Love Story vardı..

Aynı kitaptan bahsediyosak (bi adam file benziyo, bi hastalığı var sonunda uyurken boynu kırılıp ölüyo falan) kitap gayet sade. Oku bi kez anladığını yaz hocam. Sözlü notunun da iyi geleceğini düşünüyorum. Gerçekten sade ve anlaşılabilir kitap.

Toplam Hit: 1910 Toplam Mesaj: 7