The Elephant Man ( Yardım)
-
sa müritler malum yabancı dil bölümü okumaktayız ögretmenimiz bu kitabı verdi özetini cıkartın diye var mıdır elinde bulunanı bu kitabın özeti yarına lazımda :D birde kitap ta adı geçen kişilerin özellikleri yazılıcak elinde olan varsa yardımcı olabilir mi
-
David Lynch'in boyle bir filmi vardi ama.. eger oysa filmini izle cikar ozetini izlerken :)
-
One day in 1884 I saw a picture in the window of a shop near the hospital...
7-8 sene önce fonetik için okuoduk bu kitabı. O kadar çok tekrar etmişim ki cümleyi ezberlemişim :D
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------
David Lynch'in boyle bir filmi vardi ama.. eger oysa filmini izle cikar ozetini izlerken :)
-----------------------------
Evet film olayı doğrudur. Kitapla film paralel.
-
şuana kadar seyrettiğim en duygusal filmdi.. ağlamamak için zor tuttum kendimi.. gerçek hayattan alınma
oskarlık bir baş yapıt olması gerekirdi oysa ki.
-
hocam bende kitabı var ben bu çıkardıgım özetten sözlü notu alıcam ama diyorum ki şöyle güzel bir ödev yapkki sözlümüz düşük gelmesin :D
-
Lisede hazırlıkta vardı bizim bu kitaptan. Reading dersinde kullanıyorduk, bir de Love Story vardı..
Aynı kitaptan bahsediyosak (bi adam file benziyo, bi hastalığı var sonunda uyurken boynu kırılıp ölüyo falan) kitap gayet sade. Oku bi kez anladığını yaz hocam. Sözlü notunun da iyi geleceğini düşünüyorum. Gerçekten sade ve anlaşılabilir kitap.