The Facebook Rap Song - Facebook Şarkısı | Facebook"A Diss
-
The Facebook Rap Song - Facebook Şarkısı | Facebook'a Diss
Facebook'un asosyalleşmiş kullanıcıları için bestelenen ''Facebook'' şarkısı.
Klip ve parça oldukca anlamlı...
http://www.youtube.com/watch?v=rm3jIw6McK0
-
serdar kaç kişi ingilizce biliyo bu sitede anlasın :)
sosyalleşmek için de canın istediği zaman cepten arayabilirsin :F
-
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------serdar kaç kişi ingilizce biliyo bu sitede anlasın :)
-----------------------------
Klipte genel bir ifadeyle facebook'un öz eleştirisi yapılmış.
En önemli kısmı ise, babası oğluna ''Bak hava ne güzel, çık dışarı oyna'' diyor. Fakat çocuk saatlerini bilgisayar karşısında facebook'ta geçiriyor.
Diğer kısımlarda ise facebook uygulamarı eleştiriliyor, ''Bir zombi tarafından ısırılmışım, iyi de o ne ki'' şeklinde.
Listedeki çoğu kişiyle doğru düzgün bir muhabbeti bile olmadığını, arkadaşlık ekleme çılgınlığının bir popülerlik yarışması olduğundan bahsediyor.
-
beyler facebok a inat topluca orkut a üye olalım ne dersiniz ? :D
-
tahmin ettiğim gibi yine swool :F
-
oldum olası böyle sitelerden nefret etmişimdir.Yok arkadaş bulma yok kız bulma yok okul hademesi bulma gibi.Geçen bir arkadaşımın isteği üzerine üye olmuştum ilk okul arkadaşlarımı bulurum diye.Ama baktımki okulun adı sitenin listelerinde bile yok kapatıcaktım ama bulamadım birazda uğraşmak istemediğimden explorer'ı kapattım.Bence nasıl online oyunlar hastası varsa bunların hastası vardır yazık ki ne yazık :)
-
DrKill bunu yazdı:
beyler facebok a inat topluca orkut a üye olalım ne dersiniz ? :D
-----------------------------ben üye oldum ona ama çok absürd buldum =)
facebook u amacı için kullandığım için sorunum yok valla, öyle garip eklentilerle falan kendimi yoramam...
-
swool yakında microsoft seni satın alır eğer kar getirirsen :)
-
hiç girmedim, işim de olmaz, çok da salakça geliyor insana..
sitenin işleyişini bilmediğim için soruyorum, illa gerçek ad soyad mı giriyosunuz? yoksa fenasi kerim diye girsen de kabul ediyor mu :)
bu tarz olaylar zaten saçma geliyo, bi de gerçek ad soyad giriliyosa tamamen mallık derim ben bu işe :D
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
oldum olası böyle sitelerden nefret etmişimdir.Yok arkadaş bulma yok kız bulma yok okul hademesi bulma gibi.Geçen bir arkadaşımın isteği üzerine üye olmuştum ilk okul arkadaşlarımı bulurum diye.Ama baktımki okulun adı sitenin listelerinde bile yok kapatıcaktım ama bulamadım birazda uğraşmak istemediğimden explorer'ı kapattım.Bence nasıl online oyunlar hastası varsa bunların hastası vardır yazık ki ne yazık :)
-----------------------------antifeysbuk.com'da, facebook hesabınızı nasıl iptal edebileceğinizi detaylı ve resimli olarak anlattım.
-
meyve veren ağaç taşlanır ne diyeyim.. Facebook'tan nasibini alamayanlar, felsefesine uymayanlar böyle dissler missler yapıyo işte.. sabahtan akşama kadar da tbt'deyiz, asosyal mi oluyoz? babamız yine "çık dışarı gez" diyor, biz "tamam" deyip tbt'yi kapatıp dışarı mı çıkıyoruz?
adam 24 saat bilg başına asosyal olmaz, 2-3 saat facebook'ta takılınca asosyal olur, ne güzel.