folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder The Global Consciousness Project

The Global Consciousness Project

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    electromaniac
    electromaniac's avatar
    Erkek

The Global Consciousness Project 
    Meaningful Correlations in Random Data

EGG Project olarak da bilinen bu prjede 1998 den beri dünyanın onlarca farklı noktasında her saniye 200 bit uzunluğunda random data üretiliyo ve bu bilgiler Princeton University' ye aktarılıp arşivleniyor. İşin ilginç kısmı şu ki 1998 den bu güne dünyada olan tüm önemli olaylar ile bu random bilgiler uyumluluk gösteriyo, ve tahmini olasılıklar veriyo. 17 ağustos 1999 depremi de dahil olmak üzere 1998' den bu güne bütün önemli terör saldırıları, genel seçimler, uçak kazaları, kasırgalar... vs vs hepsi halen anlaşılamamış bir şekilde bu rasgele 200 bitlik dizinin içindeki "1" lerin sayısının artmasına yol açıyo.

Yandaki resimde üstteki tablo 17 ağustos 1999 da  depremi kapsayan yarım saat boyunca alınan ölçümleri altındaki tablo ise bunu takip eden 4 saat boyunca alınan ölçümleri gösteriyor.

http://noosphere.princeton.edu/

Science is but a perversion of itself unless it has as its ultimate goal the betterment of humanity. (Nikola Tesla)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    netron
    netron's avatar
    Erkek

Bilgilendirme için, Teşekkürler.. :)

insanların oynadığı roller vardır. Rolunu oynamayana ise, şizofren ya da deli deniyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

hiç bir şey anlamadım neyle ne ne yapıyor her şeyden önce 200bit in 1 ve sıfırların manasını biliyormuyuz bakalım hepsini geçtim hiç bişe anlamadım

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 1202 Toplam Mesaj: 3