folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder The Kingdom Of The Winds Dizisini Arıyorum

The Kingdom Of The Winds Dizisini Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek

Esenlikler, Güney Kore'de yayınlanmış olan The Kingdom of The Winds (Rüzgarın Krallığı) dizisinin 720p veya 1080p görüntüsü arıyorum. 1-2 yıl önce 720p vardı fakat uçtu gitti. Bir ay önce tekrar aramaya çalıştığımda ise torrent de seed dahi yok. Bu konuda yardımcı olan dostlara gerçekten çok minnettar olurum.  

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

http://www.koreanturk.com/kingdom-of-the-winds-ruzgarin-kralligi/page/2

böyle olmaz mı

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek

Malesef hocam. :) Bu dizi gerçekten çok güzel bir dizi. Türkçesi Efsane Prens olan Güney Kore dizisinin devamı diyebilirim.  Dizinin müzikleri de ayrı güzel.

Elemanın teki youtube a bir iki tane atmış ama öyle kalmış. Aradığım görüntü de öyle.

https://www.youtube.com/watch?v=fJ9LalDDJTY

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek

https://kat.cr/the-kingdom-of-the-winds-2008-korean-drama-complete-36-episodes-with-english-subtitles-t9109226.html

seed var. Ancak yalnızca 1. sezon

Biocyte tarafından 29/Eyl/15 03:46 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek

Hocam benim aradığım görüntü kalitesi 720p veya 1080p. Bu torrent o görüntüye sahip değil ki :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek
    absconder bunu yazdı

Hocam benim aradığım görüntü kalitesi 720p veya 1080p. Bu torrent o görüntüye sahip değil ki :)

Doğru hocam pardon.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

zamunda'ya, yabancı forumlara filanda baktımda bulamadım uçmuş herhalde

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek
    Biocyte bunu yazdı
    absconder bunu yazdı

Doğru hocam pardon.

Önemli değil hocam. Zaman ayırıp araştırmanız bile yeter benim için.

GusFring bunu yazdı

zamunda'ya, yabancı forumlara filanda baktımda bulamadım uçmuş herhalde

Acaba diyorum Asya torrent sitelerinde mevcut mudur? Veya kanala e-posta göndersek bunu yollama şansı var mıdır

absconder tarafından 29/Eyl/15 03:56 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AliV
    AliV's avatar
    Erkek

@absconder, aradığın dizi asiatorrents (yeni adıyla avistaz) sitesinde var. 58 ve 26 GB'lık 2 farklı paylaşım şeklinde.

Toplam Hit: 1027 Toplam Mesaj: 9
rüzgarın krallığı the kingdom of the winds