The Kingdom Of The Winds Dizisini Arıyorum
-
Esenlikler, Güney Kore'de yayınlanmış olan The Kingdom of The Winds (Rüzgarın Krallığı) dizisinin 720p veya 1080p görüntüsü arıyorum. 1-2 yıl önce 720p vardı fakat uçtu gitti. Bir ay önce tekrar aramaya çalıştığımda ise torrent de seed dahi yok. Bu konuda yardımcı olan dostlara gerçekten çok minnettar olurum.
-
-
GusFring bunu yazdı
Malesef hocam. :) Bu dizi gerçekten çok güzel bir dizi. Türkçesi Efsane Prens olan Güney Kore dizisinin devamı diyebilirim. Dizinin müzikleri de ayrı güzel.
Elemanın teki youtube a bir iki tane atmış ama öyle kalmış. Aradığım görüntü de öyle.
https://www.youtube.com/watch?v=fJ9LalDDJTY
-
-
Biocyte bunu yazdı
seed var. Ancak yalnızca 1. sezon
Hocam benim aradığım görüntü kalitesi 720p veya 1080p. Bu torrent o görüntüye sahip değil ki :)
-
absconder bunu yazdıBiocyte bunu yazdı
Hocam benim aradığım görüntü kalitesi 720p veya 1080p. Bu torrent o görüntüye sahip değil ki :)
Doğru hocam pardon.
-
zamunda'ya, yabancı forumlara filanda baktımda bulamadım uçmuş herhalde
-
Biocyte bunu yazdıabsconder bunu yazdıBiocyte bunu yazdı
Doğru hocam pardon.
Önemli değil hocam. Zaman ayırıp araştırmanız bile yeter benim için.
GusFring bunu yazdızamunda'ya, yabancı forumlara filanda baktımda bulamadım uçmuş herhalde
Acaba diyorum Asya torrent sitelerinde mevcut mudur? Veya kanala e-posta göndersek bunu yollama şansı var mıdır
absconder tarafından 29/Eyl/15 03:56 tarihinde düzenlenmiştir -
@absconder, aradığın dizi asiatorrents (yeni adıyla avistaz) sitesinde var. 58 ve 26 GB'lık 2 farklı paylaşım şeklinde.