folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder The Last Airbender - Son Hava Bükücü (2010) Brrip MKV - TR Dublaj

The Last Airbender - Son Hava Bükücü (2010) Brrip MKV - TR Dublaj

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

Tür:3 Boyutlu, Aile, Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Macera, Savaş, Tarih
    Yönetmen:M. Night Shyamalan
    Senaryo:M. Night Shyamalan, Michael Dante Dimartino, Bryan Konietzko
    Yapımcı:M. Night Shyamalan, Frank Marshall, Kathleen Kennedy, Bryan Konietzko, Michael Dante Dimartino, Scott Aversano, Sam Mercer, Jose L. Rodriguez
    Görüntü Yönetmeni:Andrew Lesnie
    Müzik:James Newton Howard

Filmin Özeti
    Hava, Su, Toprak, Ateş… Kaderleri birbirine bağlanmış dört ülkedir. Ateş Ülkesi’nin diğerlerine karşı vahşice bir savaş başlatmasıyla bir anda herşey değişir.

Koskoca bir yüzyıl geçtiği halde bu yıkım sürecini değiştirecek en küçük bir umut belirtisi bile yoktur.

Nickelodeon yapımı animasyon televizyon dizisini temel alan The Last Airbender, Aang’ın hayatta kalma mücadelesinin açılış bölümüdür.

http://hotfile.com/dl/83402682/f9064ee/Son.Hava.Bukucu.2010.TR.BdRip.MKV.part1.rar.html

http://hotfile.com/dl/83402748/389708f/Son.Hava.Bukucu.2010.TR.BdRip.MKV.part2.rar.html

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

sağol panxer tek link iyi oldu

Break Dance Bboy MaxeL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

indirmeye değer bi film mi ? çok fantastik filmleri sevmiyorumda

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Su ülkesi prensesinin güzelliğine bakın.

Her Hakkım Saklıdır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Film rezalet ötesi. Ne katara oynaya bilmis ne sokka ne de diğerleri. Bi aeng oynamıs. O animedeki tad "t" sini alamıyorsunuz. Rol yapamayan veletleri koymuslar. Duygu veremiyor veletler. Ayrıca filmi anime gibi 3 kitap şeklinde çekmek istemişler normal ama 2. ve 3. kitabı çekeceklerini sanmam çünkü film rezaletti.

Animesini izleyin 1000 kat daha iyidir.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

DrKill bunu yazdı:
    -----------------------------

Film rezalet ötesi. Ne katara oynaya bilmis ne sokka ne de diğerleri. Bi aeng oynamıs. O animedeki tad "t" sini alamıyorsunuz. Rol yapamayan veletleri koymuslar. Duygu veremiyor veletler. Ayrıca filmi anime gibi 3 kitap şeklinde çekmek istemişler normal ama 2. ve 3. kitabı çekeceklerini sanmam çünkü film rezaletti.

Animesini izleyin 1000 kat daha iyidir.

-----------------------------

animesi hayatım da izlediğim en dandik çizgi-film bu kadar sıkıcısını görmedim daha 

nasıl okadar kitlesi var anlamışta değilim , filmin de kötü puan aldıgını biliyorum ama daha izlemedim

Toplam Hit: 2896 Toplam Mesaj: 7