The Man With The İron Fists
-
simdi bitirdm izlemeyi arkadaslar ve bayildm kesinlikle izleyin zenci irkcilgndan tutunda hayata dair msjlar ve tabi cinlilerin o fantastk ogeleriyle dolu:d malum wu tang clandan rza yonetmeni ve basrolde.tarantino yardimc yontmen mi ne ve soundtrack supr
-
Dün gece izlemeye çalışıp sonra ölmek için çok genç olduğumu anlayınca kapattığım film. Ne kadar iğrençti ya, ya Tarantino'nun dokunuşu var filmde tamam ama çok sikimsonik be abi. Geyik film diyeceğim de, onun da bir adabı var amk. Senaryo desen ÇİRKİN ve BAŞARISIZ, oyunculuk desek sadece RUSSLE CROWE cve LUCY LIU gerisi çocuk tiyatrosundan fırlama gibiler. Hele RZA film boyunca böyle abi;
krypt tarafından 16/Ara/12 16:17 tarihinde düzenlenmiştir
-
KrypT bunu yazdı
Dün gece izlemeye çalışıp sonra ölmek için çok genç olduğumu anlayınca kapattığım film. Ne kadar iğrençti ya, ya Tarantino'nun dokunuşu var filmde tamam ama çok sikimsonik be abi. Geyik film diyeceğim de, onun da bir adabı var amk. Senaryo desen ÇİRKİN ve BAŞARISIZ, oyunculuk desek sadece RUSSLE CROWE cve LUCY LIU gerisi çocuk tiyatrosundan fırlama gibiler. Hele RZA film boyunca böyle abi;

Çok ilginç bir yanıt, bana ne zaman öleceğinin garantisini vermeyeceğine göre.Ölmek için tam yaşındasın bence.
-
RZA rapçi değil mi amk ?
bunlarda damı mahsun kırmızıgül sendromu var , filme filan sarıyorlar..
en son repo men de gördüm elemanı güzel bi sahnesi hoş soundtrack..
gayet yeterli , film yönetmek nedir amk.
-
brrip filan dusmus mu nete ?
-
Esconda bunu yazdıKrypT bunu yazdı

Çok ilginç bir yanıt, bana ne zaman öleceğinin garantisini vermeyeceğine göre.Ölmek için tam yaşındasın bence.
Cok luzumsuz ve dandirik bir yorum. Cunku olmek icin normal bir yas bir bireye degil belli bir evrendeki bireylerin ortalamasina gore, yani istatistiksel olarak hesaplanir. Ornegin ulkemiz icin ortalama omur 60 yil ise ben de buna dayanarak guvenle olmek icin daha cok gencim diyebilirim.
krypt tarafından 16/Ara/12 18:57 tarihinde düzenlenmiştir