folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder The Matrix - Path Of Neo Çalışmıyor?

The Matrix - Path Of Neo Çalışmıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

The Matrix - Path of Neo. benim laptopda sorunsuz calişan oyun arkadaşın laptopda calişmiyor. kısayola tikladiğimizda hiçbişi acilmiyor.

casper nirvana eaa-89 laptop arkadaşın. sistem gereksinimlerine baktiğimda bi sorun göremedim. Nedendir ne yapmali acaba mürit kardeşler?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Sistem gereksinimlerine baktın ve sorun görmediğine göre, pekala ekran kartı sürücüsü güncel olmayabilir...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

elminster bunu yazdı:
    -----------------------------

Sistem gereksinimlerine baktın ve sorun görmediğine göre, pekala ekran kartı sürücüsü güncel olmayabilir...

-----------------------------

laptop un ekran kartini nvidia saniyordum yaa. intelmiş. driveri indirdiğimde kurarken klasörden nvidia ve intel cikiyor. nvidia kabul etmiyor. intel kabul ediyor. sistem gereksinimlerinde nvidia ve ati yaziyor. sanirim ondan. Peki sonuc olarak bi soru daha laptopun ekran karti değişiyormu?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

laptoplarda harici ekran kartı pek fazla tercih edilmior (istisnalar haric fijitsu packard bell,toshiba  gibi modellerde var acerda var:W) değişim mevcud fakad aynısını kalıplayıp cchip şekllinde zaten yeniden oturtuolar yerine yani yükseltme veya alcaltma gibi bi çözüm söz konusu değil

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
Toplam Hit: 1571 Toplam Mesaj: 4