The Maydin ? You Are Here
-
Ben bir Halk Kahramanıyım : )
The Maydin
Maydin kimdir ?
Neüdü belirsiz bir şahsiyet olduğu kesin olarak biliniyor.
Onun dışında,sağdan, soldan anlatılan rivayetlere göre !
Ne işle İştikal ?
Kendisi, Bilgisayar sistemleri, Web tabanlı yazılımlar, ve Bilgisayar güvenliği konuları ile , Ayrıca Eski hurda bakır alımsatımı, Hertürlü halı kilim carpet, ayakkabı boyası, Bilimum temizlik işleri, atık pis su işleri tesisat boya badana ,ve ayrıca güzelde adana yapar : )
Nerde Yaşar bu adam ?
Antalya, Konya , Silifke(Mersin), Gülnar(Mersin), Adana, Gaziantep, İzmir gibi illerde çeşitli senelerde minumum 7 ay olmak üzere ikamet etmiş. Aslen Antalya,Alanya doğumlu olduğu elimize geçen bilgiler arasında !
Şu an nerde olduğu bilinmiyor ?
Maydin'i canlı olarak görmüş biri olarak Zımzımettin amcayı bulduk ve sorduk;

Adı : Zımzımettin Çakar
Yer : Anadolu
Meslek: Emekli Hacker
Clup07 Muhabiri: En son Maydin'i canlı olarak ne zaman gördünüz ve, Ne konuştunuz bize anlatırmısınız Zımzımettin beyamca ?
ZımZım: O benim yanıma geççen sene geldi
Öle büyüük bir cip'i vardı, Bölee Büyüük yeşil ! Yolun ortasında durmuş bana bakıyordu.
-Dediki Ulan Yaraqım ne yapıyorsun orda !
-Dedim aşşağı dereler köyünde hoja vireles bağlatmiş ona gidiyorum.Kaçak hatta girip NASA'yı Hekırlayacam hojayı EFBİAY'a ziktiricem !
-Eyii bakalım yoorum dedi Elimde Sıfır kilometre bakir, Exploit, CC, Worm, Heker tool's filan var sana toptan ucuza vereyim alırmısın ZımZım dedide ? Emekli maaşımı daha yatırmamış Kevin g.tu ondan dolayı alamadık. en son görüşüm oydu.
Clup07 Muhabiri: Peki zımzımettin amca kendisine ulaşmamızın bir yolu varmıdır ! Nerde buluruz kendisini acaba ?
ZımZım: Vallahi gızım ayağı kırık it gibi gezer pezzevenk ne bilim ben nerdedir şimdi ? Hadi ben bi cumaya gidiveremde bi gelem oldumu gızım.
-------------------
Israrlı girişimlerimizden sonrasında bir videosuna ulaşabildik
Maydin'in Çocuklugundan bir video bulduk !
Videoyu İzlemek için tıklayın !
Elimize yeni görüntüler geçti evin köpeği tarafından çekilmiş ! (Köpekten borç isteyen Maydin istedigini alamayor ve zavallı köpekcik)
Videoyu İzlemek için Tıklayın !
Hakkında Anlatılan kahramanlık Hikayeleri Efsaneler:
Ruslar'a karşı VATAN için amansız bir savaş vermiş. Gögüs gögüse gecelerce çarpışmış bir türk yigididir (:
Natalia'nın ağzından dinleyelim:
Clup07 Muhabiri: Maydin'hakkında bildikleriniz neler ?
Natali: Ayyy nasıl söylenir sizde.Ben böyle bir yigit görmedi ömrü hayatımda !
Bizimle sabaha kadar cenk yaptı, Vatan için göğüs gögüse mücadele verdi. Sabah 5 sularında artık yenik düştük. En sonunda 5'mizde tüklerin üstünlüğünü kabul etmiştik. Oda sonunda aletini (kılıç oluyor bu yanlış anlamayın) yerine koyup, Kıllı bağrında sakladığı türk bayragını Çıkarttı öptü ve Açtı ! BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR ! dedi ve otelden çıktı , bizde güvenlik güçlerine teslim olmaya karar verdik. Bu kadar şeyi bir daha kaldıramayacagımızı anlamıştık. Artık ülkemize dönüyoruz ! -
süprüzmüsün dai sen :D
-
Hea Dai Kinder'den çıktım (:
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------puhahah actigi konuya koptugum yetmiomus gibi cvbin da tamamen yarilmama sebep oldu amk :D
hic gulerken bu kadar aci cekecegimi sanmazdim la puhahaha :D:D
-----------------------------Aha bunu seyretmelisin, Benim cocuklugumdan (:
http://www.youtube.com/watch?v=V9uEImE8A1E
Toplam Hit: 895 Toplam Mesaj: 4