The Patriot (2000) Vatansever ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

arkadaşlar elinde bildiği bi yerde bu film olan varmı ALT YAZILI olarak arıyorum bulamadım. Derken 1080P Bluray felan değil Max 10 Partı geçmesin 1024 internet var töbe 3 güne indiremem. aradım taradım bulamadım filmi bu şekilde!

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

http://www.upload.gen.tr/d.php/s12/8qrs6hwx/The_Patriot__2000__DVDRip_.rar.html   

zamunda.net torrenti  sanırım 80 ila 100kb arası hızla çekersin.. dosya boyutu 700mb   dvdrip  orjinal dilinde..

umarım işine yarar..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

saol kardeş. hiç torrent kullanmamıştım :( bakalım bunu nasıl kullanıcam.

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

oldukça basit şimdiye kadar muhtemelen çözmüşsündür tahminimce.. çözmediysen eğer :

http://www.utorrent.com/downloads

burdan programı indir ve kur sonra benim yolladıgım dosyaya çift tıkla ve tamam de bu kadar.. başka da bişeyi yok : )

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

konuyla pek alakalı sayılmaz ama bu filimde hikayesi anlatılan vattan sever arkadaş gerçekte tecavüzcü bir savaş suçlusu

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

aha filmi daha yeni indirdim bitturk efsane flimler serisinden , ilk çıktı zaman izlemiştim hayal mayal hatırlıorm abd nin kurulumu ile ilgli die hatrlıorm

=) güzel film

Toplam Hit: 878 Toplam Mesaj: 6