The Pink Panther 2 (2009)
-
The Pink Panther 2 (2009) Kategori : Adventure | Comedy | Mystery Yönetmen : Harald Zwart Kaynak : Blu-RayRip Dublaj Dili : İngilizce Altyazı Dili : Türkçe Video Sıkıştırma : Xvid Çözünürlülük : 720x384 , 1915 Boyutu : 1,46 GB Süresi : 01:28:15 Ses Formatı : AC3 ACM Code Ses Bit Değeri : 448 kbps 6 chnls Fps Değeri : 25.000 Fps Release-Sunum Bilgisi : The.Pink.Panther.2.2009.480p.BRRip.XviD.AC3-PRoDJiBeyazperde BilgisiImdb BilgisiOyuncu Kadrosu : Steve Martin (Insp. Jacques Clouseau) , Jean Reno (Ponton) , Alfred Molina (Pepperidge) , Yuki Matsuzaki (Kenji) , Aishwarya Rai (Sonia) , Andy Garcia (Vicenzo) , John Cleese (Şef Müfettiş Dreyfus) , Emily Mortimer (Nicole)Film'in Konusu : Pembe Panter Elması'nın da aralarında bulunduğu efsanevi hazine çalınmıştır. Bunun üzerine cesur dedektif Jacques Clouseau, bu duruma el koyar.Şef Müfettiş Dreyfus Fransız Polis Dedektifi Müfettiş Clouseau'yu, uluslararası detektif ve uzmanlardan oluşan rüya takıma atamaya mecbur bırakılmıştır. O da, bu grupla birlikte hırsızları yakalamak ve çalınan el yapımı hazineyi ele geçirmek için maceraya atılır.2006 yılında vizyona giren ve dünyada ses getiren Pembe Panter serisinin ikincisinin çekimleri Paris ve Roma'da yapıldı. İkinci filmin oyuncu kadrosu da ilki gibi göz dolduruyor.http://rapidshare.com/files/251969440/The.Pink.Panther.2.2009.480p.BRRip.XviD.AC3-PRoDJi.dlc.htmlNOT: Alıntıdır Linkler dlc. dir.. iyi seyirler -
bu .dlc'yi çözmek lazım :D
-
Valla dlc. den çıkartamıyorum linkleri jdownloader içine açıyorum :) orda kalıyor :)
-
adamlardaki nasıl bi ego anlamadım ki oraya sokunca ne oluyor sanki hemen sildiriyorlar linkleri
ne olursa olsun jdown. kurmayacam
-
Hocam dlc. linkler uçmasın diye yapıyorlar yanılmıyorsam. Aslında böyle daha iyi hiç uğraşmıyorsun :)
-
illision bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam dlc. linkler uçmasın diye yapıyorlar yanılmıyorsam. Aslında böyle daha iyi hiç uğraşmıyorsun :)
-----------------------------aslında yapma sebepleri ibnelik ama neyse :)
diğer şekilde komple secip c/p yapıon alıyor flashget yada notpad'e atıyon direk oda oluyor :)
Toplam Hit: 763 Toplam Mesaj: 6