The Seal Hunter(Oyun)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

müridler :D cok zevkli bir oyundur...kafayı yiye bilirsiniz 2 kişilik falan cok güzel ... 

http://www.tamindir.com/program/17204/The_Seal_Hunter.htm

oyunda para almak için data larınla oynaya biliyoruz.... adım adım anlatıyım..

1.oyunu kurdugumuz klasöre giriyoruz the seal hunter klasörü

2.''sealdata''  ya girip

3. orda ''exists=1'' la [Settings] in arasına şu codu  ''cheats=1'' ekliyoruz.. 

4.oyun a girdigimizde ''*'' a bastıgımız zaman paramız artıcak istediginiz silahı ala bilirsiniz

iyi eylenceler !!! :D 

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

yükleyelim bakalım :d

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    parayı artırdım da silahı nasıl değiştirecem yaw :D

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    kasper baya bişeyler buldu yalnız :) silahıda aldımda :)

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

ne buldu kasper kardeş ?

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
Toplam Hit: 924 Toplam Mesaj: 5