folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder The Simpsons Movie (Dvdscr - Mükemmel Kalite,Tek Link + 7 Alternatif Link+No Rapid)

The Simpsons Movie (Dvdscr - Mükemmel Kalite,Tek Link + 7 Alternatif Link+No Rapid)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Verdiğim linkler ve film görüntüsünün kalitesi yukarıdaki topikte olandan çook çok daha net ve farklı olduğu için yeni bir topik açma gereği duydum :)
    Filmi bizzat indirikten sonra vermek istedim uzun bir süredir kaliteli bir versiyonu nete düşşede indirsem diye bekliyordum ve indirdiğim dosya beni hayal kırıklığına uğratmadı.Birebir Dvd kalitesinde bir görüntüdür.Sizler için bolca ss'te aldım buyrun kendiniz görün ;

Download: FileHo veya GigaSize veya FlyUpload veya MegaShares veya Badongo veya Up-file veya You-Love

Bu arada şunuda belirtmekte fayda var;Verdiğim videoya tam senkronlu altyazı divxplanet'te
    mevcut değil fakat BS Playerla izlerseniz altyazı seçeneklerinden zamanla biraz oynayarak
    doğru konusmalara doğru altyazıyı ayarlayabilirsiniz.Kolay Gelsin...

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    eyvallah hocam..kotalı olmasa hemen şimdi indircem ama bu telekom varken nerde..!!!

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    dostum screenshotlar bu linkteki vidyolardanmı alındı?? eğer öyleyse yarın indirmeye başlıyım, bide toplam boyut ne kadar yazarmısın??
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    hotboy bunu yazdı:
    -----------------------------
    dostum screenshotlar bu linkteki vidyolardanmı alındı?? eğer öyleyse yarın indirmeye başlıyım, bide toplam boyut ne kadar yazarmısın??
    -----------------------------
    Ewet hocam aynen orayada yazdığım gibi indirmeden paylaşmak istemedim çünkü şimdiye kadar copy-pasteci zihniyetten bu Dvd filmleri indirme muhabbetine çok çektim adam Dvdrip diyo içinden Mp4 çıkıyo a.Q,CAM çekimi çıkıyo ana avrat söwüyor tabi insan bu linklerin iiçinden DvdScr çıkacak yani dvdnin orjinal kopyasının piyasaya sürülmeden önceki hali ssleri indirdiğim filmden aldım fakat altyazılar Bs Playerdan ss alınca gözükmüyor.Ben MegaShare dekini indirdim ve kefilim görüntü kalitesi Dvd formatında olmazsa ne dersen de :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    boyut kaç hoca.? malum 4gb kotalıyız ona göre hareket edelim :=)

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Ol linklerden birine tıklasanız zaten açılan sayfada boyutu yazıyo a.Q :)) Neyse boyut içinde ss atamda başka suale yer kalmasın :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

tek kelimeyle süpersin hocam :)

çok saol paylaşımın için hemen çekmee başlıorm :) 

www.yesilgrow.com - Growshop
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    hocam linkleri yeniler misiniz?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 2362 Toplam Mesaj: 8