The Social Network Altyazı Çıktı
-
http://divxplanet.com/sub/s/187577/The-Social-Network.html
Biliyosunuz geçen seferde konu acmıstım internette senkronlu altyazı yoktu yaklasık 2 ay sonra altyazı cıktı.Ben bu altyazıyla izledim filmi tek problem filmin kendinden kaynaklanan karakterlerin çok hızlı konusması.
-
Hocam o altyazı orada yaklaşık iki aydır var,filmi 2 ay önce izledim ayrıca altyazıların ekranda hızlı geçmesi markın konuşma biçiminden kaynaklanıyor,eleman çok hızlı konuşuyor,normalde altyazı kullanmam yabancı filmde ama bunda kullanmak zorunda kalmıştım bu yüzden.
Ayrıca sadece sürüme uyumlu senkrondan bahsediyorsan oda 15 gündür dpde var eheh.
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam o altyazı orada yaklaşık iki aydır var,filmi 2 ay önce izledim ayrıca altyazıların ekranda hızlı geçmesi markın konuşma biçiminden kaynaklanıyor,eleman çok hızlı konuşuyor,normalde altyazı kullanmam yabancı filmde ama bunda kullanmak zorunda kalmıştım bu yüzden.
Ayrıca sadece sürüme uyumlu senkrondan bahsediyorsan oda 15 gündür dpde var eheh.
-----------------------------Ben de bununla aynı şeyi söyledim yazıyı okuduysan.15 gündür dp deyse bende yeni gördüm paylastım.