The Sopranos 6. Sezon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar elinde The Sopranos 6.sezon olan rapide upload ederse makbüle geçer, altyazısıda olursa içinde tadından yenmez valla.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Şu an bende torrentten indiriyorum. :)

Merhabaaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Seederlara güvenemediğimden komple sezon indirmeyi gözüm yemedi.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

ben indirdim zamunda.net'e güvenim tam şimdi 6 . sezondayım dur sana rapid linklerini bulcam.

edit: http://www.tahribat.com/Forum-Yerliyabanci-Film-Ve-Dizi-Upload-Hizmetimiz-Baslamistiraddictstifler-94909/5/

şu konuya mesaj yazarsan paylasırlar görürlerse.

Merhabaaaaa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

ecnebinin birinin blogunda buldum eyvallah

Toplam Hit: 821 Toplam Mesaj: 5