folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder The Sound Of Silence

The Sound Of Silence

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibnalahad
    ibnalahad's avatar
    Erkek
    bugün watchmen filmini izlerken bu şarkıya denk geldim, beni çok etkiledi bu şarkı sözlerini buldum daha da etkiledi.melodisi ne kadar yumuşak ve moral verici gözüksede beni çok garip bi şekilde sanki bi buz  zırhıyla sarıyor.Ne kadar yalnız olduğumu söyleyip duruyor bana. birşeyi anlamadan geçemiyorum diğerleri gibi olamıyorum onlara ayak uydurmaya çalıştığımda istemediğim bi hayatın içinde buluyorum kendimi. kendi içime döndüğümde ise hayatı evreni anlayamama kavrayamama öldürüyor beni.şimdi bide bu şarkıyla dahada bi garip oldum.hele "hello darkness my old friend" dediğinde ... offf offfff açıklaması yok bunun neden ben böyle doğdum bilmiyorum beni böyle merak ve bilmece içinde gören yaratıcı neden yardım etmiyor bilmiyorum. hergün hergece annem babam kardeşim öylece hayata devam ederken , milyarca insan kafaya takmadan evlenip birbirlerini becerip öylece aile kurarlarken ben neden sorup duruyorum.neden mat dersinde bi eleman bi teoremi ezberleyip yoluna devam edip aa aldığında ben neden teoremin nası çıkarıldığını bilmediğim için içimde boşluk duyuyorum. aa almama rağmen kendimi boş bidon gibi hissediyorum.işte hep böyle aynı şarkıda dediği gibi "silence like a cancer grows"

yok olmadan, varlığa ulaşamazsın
Toplam Hit: 873 Toplam Mesaj: 1