The Walking Dead 2. Sezon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

Ekim sonuna doru cıkıyor heycanla bekliyorus :D

2. sezon prömiyeri 16 Ekim’de yayınlanacak ve tam 90 dk. olacak.

The Walking Dead - 2. Sezon Trailer

http://www.dailymotion.com/video/xk2o8q_the-walking-dead-2-sezon-trailer_shortfilms

Break Dance Bboy MaxeL
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

en son bir adamın şirketine gelmislerdi o adam görünmüyor hic

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:
    -----------------------------

Patlamada öldü ya o

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:

şirketmi ne şirketi? en son askeri labratuvardaydılar ve orası havaya uçtu. ve dediğin adam ordaki elemansa içinde oda uçtu

Bittik biz bittik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

bu cnbc-e dizilerinin hepsini indirebiliceğimiz bi yer varmı acaba orada bi dizi war ben adını ve günlerini unutoyurm hep ama walking dead`dan sonra beğendiğim en güzel iki dizi sitelerine bakıyorum lavuklar deneme amaçlı koyuyorlar heralde öyle arada sırada dizileri bazen veriyorlar bazen vermiyorlar.

Tarif ediyim belki gören duyan vardır bir aile babaları ayyaşın teki kız bi hırsızla takılıyor bütün ailelerine o bakıyor kızın eski manitası bir polis

bu dizinin geri kalan ve ilk bölümden itibaren izlemek yada indirmek istiyorum.

Bir dizi daha war iki tane eleman paranın peşinde koşuyorlar pantolon çeket kaykay falan alıp satıyorlar gören duyan varsa acilen müdiriyete haber versin:d

FuCk yOu System..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

diCk bunu yazdı:

bu cnbc-e dizilerinin hepsini indirebiliceğimiz bi yer varmı acaba orada bi dizi war ben adını ve günlerini unutoyurm hep ama walking dead`dan sonra beğendiğim en güzel iki dizi sitelerine bakıyorum lavuklar deneme amaçlı koyuyorlar heralde öyle arada sırada dizileri bazen veriyorlar bazen vermiyorlar.

Tarif ediyim belki gören duyan vardır bir aile babaları ayyaşın teki kız bi hırsızla takılıyor bütün ailelerine o bakıyor kızın eski manitası bir polis

Bir dizi daha war iki tane eleman paranın peşinde koşuyorlar pantolon çeket kaykay falan alıp satıyorlar gören duyan varsa acilen müdiriyete haber versin:d

Shameless ilk dizinin adi..
    Persembe gunleri saat 23'de veriyorlar ama sezon bitti mi bilmiyorum.
    Askerde oldugum icin takip edemiyorum ama super dizidir bayiliyorum.. 

ikinci diziyi de biliyorum da adini cikaramadim cins bi adi var zaten bakayim bulursam yazarim.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

diCk bunu yazdı:

İlk dizi tarifin Shameless'a benziyor. 

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Evet hacım dizi bu çok süper bi dizi izlerken transa geçiyorum resmen:d

Bunun bütün bölümlerini indirebilirmiyiz biz bi yerden varmıdır bi yolu dizi cm gibi sitelerde izleyebilirim online ama onlarda otuz parçaya bölüyorlar

diziyi bir işe yaramıyor 10 dk. da bir sürekli part değiştiriyorum sinir ediyor oda adamı..

Ama eğer bulamazsam indirebilicek bir link mecbur o tarz izliyeceğim sanırım..

FuCk yOu System..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gazez
    gazez's avatar
    Erkek
    1. sezonu soluksuz izledim hocam heyacanla bekliyorum 2.sezonu senaryoyu stephen king yazmış hocam
Toplam Hit: 1210 Toplam Mesaj: 9