Themaposter Programı İstek
-
themaPosterThema poster programını kullanan arkadaş varmı ? Sitesinde indirme linkini bulamadım.
-
Price: 30$ + free lifetime updates. diyo hocam ücretli.
-
Program ücretli.Korsanını ise bulamazsın zira.Programı kodlayan elaman tüm warez sitelerine virüslü program koymuş.Programı indirip kurdun diyelim senden her girişte bi serial istiyor.Başkasının serialini girincede anında o seriali iptal ediyor.
-
Citizen bunu yazdı
Program ücretli.Korsanını ise bulamazsın zira.Programı kodlayan elaman tüm warez sitelerine virüslü program koymuş.Programı indirip kurdun diyelim senden her girişte bi serial istiyor.Başkasının serialini girincede anında o seriali iptal ediyor.
Ne kadar kesin konuşuyorsun :)) daha önce aramışta bulamamış gibisin.
-
Thema poster ücretli bir programdır. Zamanında alıp kullanmıştım ancak sonraseriali başkasına verdim.
Warez bulamazsın. Ancak sağlam bir programdır türkçesi filan da sorunsuz. Forumlara kolayca post atabilirsin.
-
Kendime ait serialim var hocalar. Sadece themaPoster programı lazım bana.
-
Seriali paylaşsana bizimle :) :) :)
-
Ne işe yarıyor ki bu?
-
-
Citizen bunu yazdı
Programı indirdim kurdum ama denemeye fırsatım yok yarın deniycem.
Buda virüstotal sınucu
https://www.virustotal.com/file/6f6b7c09da1ef649a8fa874c9506590e1578332d71543051dc2bf3c7ffe93131/analysis/1358803282/
Maldonado tarafından 21/Oca/13 23:41 tarihinde düzenlenmiştir