Themaposter Programı İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

icon themaPoster

Thema poster programını  kullanan arkadaş varmı ? Sitesinde indirme linkini bulamadım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Price: 30$ + free lifetime updates. diyo hocam ücretli.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Program ücretli.Korsanını ise bulamazsın zira.Programı kodlayan elaman tüm warez sitelerine virüslü program koymuş.Programı indirip kurdun diyelim senden her girişte bi serial istiyor.Başkasının serialini girincede anında o seriali iptal ediyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Program ücretli.Korsanını ise bulamazsın zira.Programı kodlayan elaman tüm warez sitelerine virüslü program koymuş.Programı indirip kurdun diyelim senden her girişte bi serial istiyor.Başkasının serialini girincede anında o seriali iptal ediyor.

Ne kadar kesin konuşuyorsun :)) daha önce aramışta bulamamış gibisin.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Thema poster ücretli bir programdır. Zamanında alıp kullanmıştım ancak sonraseriali başkasına verdim. 

Warez bulamazsın. Ancak sağlam bir programdır türkçesi filan da sorunsuz. Forumlara kolayca post atabilirsin. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

Kendime ait serialim var  hocalar. Sadece themaPoster programı  lazım bana.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SDANACI
    SDANACI's avatar
    Erkek

Seriali paylaşsana bizimle :) :) :)

All is well !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

Ne işe yarıyor ki bu?

Tren odun seçmez hacı abi...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.weblackseo.com/threads/2599

char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

http://fullfolders.com/programlar/8597-themaposter-142-full-forumlara-konu-acma-programi-sadece-bizde-full.html

Programı indirdim kurdum ama denemeye fırsatım yok yarın deniycem.

Buda virüstotal sınucu

https://www.virustotal.com/file/6f6b7c09da1ef649a8fa874c9506590e1578332d71543051dc2bf3c7ffe93131/analysis/1358803282/

Maldonado tarafından 21/Oca/13 23:41 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1820 Toplam Mesaj: 10