Thin Client Üzerine Linux Kurabilirmiyim ?
-
arkadaşlar hp t5000 thin client var, üzerine herhangibir şekilde linux vs. işletim sistemi kurabilirmiyim bilgisi olan varmı ?
-
Evet mümkün ama biraz uğraşırsın.
-
sandman bunu yazdı
Evet mümkün ama biraz uğraşırsın.
cevabın için teşekkürler hocam, uğraşıcağım yolu gösterme şansın varmı bana nasıl bir uğraş göstermeliyim kurabilmek için?
-
yukarı
-
http://h71028.www7.hp.com/enterprise/downloads/t5000%20Thin%20Client%20Data%20Sheet%202005.pdf
Mycity tarafından 20/Nis/13 22:27 tarihinde düzenlenmiştir
buda ce hocam -
download içinmi kullanıcaksın hocam ?
-
Thin clienti biz zamanında büyük bir firmaya kurmuştuk. 1 adet ana bilgisayarımız vardı 64gb ramli baya tossacklı bişey :D Ona bağlantı kurup kullandırıyorduk. Ana pc windows server diğerleride mecburen windows server olmuştu. Eğer bir etki alanı belirleyip bağlanmazsanda sanırım kendi yazılımı vardı. Yanlış biliyor olabilirim. Fazla kurcalama fırsatım olmadı. Ama eğer bir ağ içinde kullanıcaksan sanal bir bilgisayar aç sağlam bir makinada yada vps al linux ucuzundan. Ona bağlan o şekilde kullan. Daha iyi verim alırsın. Hele up-down yapacaksan kesinlikle bir adet lin vps al o şekilde değerlendir thin clienti
-
yavaş çalışır verim de alamazsın, ama çalışır.
-
Çok fazla verime ihtiyacım yok açıkcası tamanen fantazi ürünü olarak kullanıcam meraktan dolayı uğraşmak istiyorum salondaki plazmaya bağlanıp kullanıcam internet amaçlı