This Account Has Been Suspended Hatası
-
Selamun Aleyküm
1 saat önce blog açıktı şimdi giriyorum
This Account Has Been Suspended
BÖYLE BİR HATA VERİYORwww.paylasdir.com
-
bu üyellik askıya alındı dıyor hocam galiba.suspended= askıya alınmış ara verilmiş demek.
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
bu üyellik askıya alındı dıyor hocam galiba.suspended= askıya alınmış ara verilmiş demek.
-----------------------------hocam ne yapmam gerekir
-
hostingcine sor .
cpu limitini
bant limitini aştıysan veya herhangi bir sorun olduysa siteni askıya almış olabilirler.
Elinin altında whm panel warsa giriş yap sol taraftaki menüden suspend accountsa tıkla siteni orda görürsün karşısındaki unsusspend butonuna tıkla siten açılır
-
Trzes bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------hocam ne yapmam gerekir
-----------------------------valla blog galiba wordpress gibi bişey.Ne yapman gerekir tahminim yok Kusura bakma.Türkçesini söyleyim dedim.
-
hosting hatası bu siten iyi tutuyorsa ki bu soruyu sorduguna göre şüpheliyim tutan bi site olduğuna (!) bandwith limiti aştığından kapanmıştır bekle bakalım. ulaşabiliyorsan hosting yetkilisine sor..
-
Bw bitmiş.Hostcunla iletişime geç.Whm panele erişimin yoksa yapacağın bişey yok.Hem 5 gün içinde suspend yediyse bw si ne kadar acaba? 50 mb falan mı :| Hostcuyla mutlaka görüş.Cpu olayıysa bilemem ama sanmıyorum.
-
Trzes bunu yazdı:
Selamun Aleyküm
1 saat önce blog açıktı şimdi giriyorum
This Account Has Been Suspended
BÖYLE BİR HATA VERİYORwww.paylasdir.com
-----------------------------Hosting satıcına ulaş, vardır mutlaka geçerli bir sebebi.
-
telif hakki olann bisi warsa sitede ondandir yada dedikleri gibi cpu limitini asmissindir.ilesime gecersen host ile sana sorunu soylerler