folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder THK Türkkuşu Eğitimleri Hakkında Bilgi

THK Türkkuşu Eğitimleri Hakkında Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    geçen sene model uçak kursuna gittim ve c sertifikası aldım[gerçi herkese c verdiler] bu senede planör ekatılmak istiyorum ama kontenjan sayısı çok az(ortalama 40)bu kursa müracat etsem kazanma şansım ne kadar. geçen sene arkadaşlarım müracat etti ama ben ve arkadaşım kazandık sadece çünkü bi tek ikimiz model uçak yazmıştık. giden varsa bilgilendirirse sevinirim yada diğer kurslara gitmiş varsa bilgi verirlerse iyi olur....

der die das
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Planörde 4 eğitim dönemi vardır,

Son 2 sene kontenjanlar dönemlik 80 e kadar cıktı...

Yapılan binlerce başvuru içerisinde şansın zor, fakat şansını arttırmak istiyorsan, en yakın thk şubesine gidip üye olacaksın, 

kurban bayramı geliyor deli gibi çalışacaksın, karşılığında şubenden planöre gitmeyi isteyeceksin....

eğer yeterince çalışırsan, şube yollar belgeni...

tek başına başvurursan kazanma şansın yok çünkü şube başvurularına öncelik veriyorlar...

Onun haricinde eğer varsa paran, 3. dönem ücretli dönemdir 40 gün sürer 1000 ytl ücreti var, parayı yatırırsan gidersin...

eğer dediğimi yapıp seneye gelebilrsen oradayım, görüşürüz ;)

Model ucak için herhangi bir kısıtlama yok, çünkü modelucak için şubeye üyelik şart değil...

Başlangıcı yapıp c yi aldıysan

tekammül ve roketin var yapabilirsin bu sene...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

evet başvuru koşullarını okudum daha önce gittiğin bütün kurslar ek puan olarak geliyor. Thk ya üye olurum en yakın zamanda. birde model uçağa gittiğimde ordaki benim yaşlarımdaki çoğu kişi torpil tarzı bir şeyle oraya gelmişler. yani benim gibi postayla başvuru yollayıp, sonra kabul kağıdı falan gelmemiş. bundada öyle birşey olabilir mi? çünkü orda tanıştığım bi kız seneye planöre gidicem diyordu aynı yolla[artık tam olarak ne yaptıysa]

KURS TARİHLERİ
    KURS KONTENJANI

15 MAYIS - 04 HAZİRAN 2008

60 KİŞİ

11 - 30 HAZİRAN 2008

50 KİŞİ

03 - 22 TEMMUZ 2008

30 KİŞİ

05 - 24 EYLÜL 2008

40 KİŞİ

benim ilk 2 kurs tarihinde okulum var ve öss ye hazırlanıyorum. 3 veya 4e katılamıyorum ?

Thk ya üye olurken özellikle yanımda götürmem gerek belgeler var mı nufus cüzdanı,vesikalık gibi

der die das
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

thk'ya üye oldum. kurban bayramında gittim yardıma. planöre başvurdum iyi hatırlıorum ama eve yamaç paraşütü yedek kağıdı geldi. nese dedim aldım bütün istedikleri belgeleri, yolladım belki yedekten çıkar diye .... olmadı yinede...

tekrar denicem artık olana kadar S:

düzenleme: şubeden yolladm ve kurban kayramında yardım etmiştir kısmını forumda işaretledi şuabe başkanı...

der die das
Toplam Hit: 764 Toplam Mesaj: 4