folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Thunderbird İle Mail Almak Ama Gönderememek

Thunderbird İle Mail Almak Ama Gönderememek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Cpanelde açılmış pop3 destekli mailimi sürekli dandik panelden okumak yerine thunderbirdden okumaya karar verdim.İşyerinde normalde patronumun kullanmış olduğu ayarlar ile birlikte thunderbirdi kurduk.Mailler geliyor ama mail gönderemiyorum. Gönderme sırasında "smtp.xcxcx.com sunucusuna bağlanıldı..." sonrada "ileti gönderilemedi, çünkü mail.xcxcxc.com SMTP sunucusuyla kurulan bağlantı işlemin ortasında kesildi.Yeniden deneyin yada ağ yöneticinizle görüşün." yazıyor.

Ne yapmam gerek?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

SMTP portunu kac kullaniyorsun?

Türk Telekomun Adsl IP lerinin 25 portunu kapatmasından dolayı mail SMTP servisiniz ile bağlantıya geçemiyor olabilirsin.  ayarlarından SMTP portunu 587 olarak güncellemeyi deneyebilirsin.

Parlayan bizi paylar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

Cpanelde açılmış pop3 destekli mailimi sürekli dandik panelden okumak yerine thunderbirdden okumaya karar verdim.İşyerinde normalde patronumun kullanmış olduğu ayarlar ile birlikte thunderbirdi kurduk.Mailler geliyor ama mail gönderemiyorum. Gönderme sırasında "smtp.xcxcx.com sunucusuna bağlanıldı..." sonrada "ileti gönderilemedi, çünkü mail.xcxcxc.com SMTP sunucusuyla kurulan bağlantı işlemin ortasında kesildi.Yeniden deneyin yada ağ yöneticinizle görüşün." yazıyor.

Ne yapmam gerek?

-----------------------------
    aynı sorun bendede var ama hala çözmüş degilim başka bilgisayara kurdum yolladım gtti benim bilgisayarda aynı sorunu yaratıyor bilgisayarın ayarlarındanmıdır nedir anlamış degilim

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

25'i kullan

la liberte ne meurt jamais.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek

Bendede aynısı var okuyabiliyorum mailleri fakat gönderemiyorum.

Abra Kadabra
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

outlook'la yollayabiliyormusunuz ?

la liberte ne meurt jamais.
Toplam Hit: 1533 Toplam Mesaj: 6