folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Thy 500.000 Kişiye Burs Facebook Etkinliği (Sahtekarlığı)

Thy 500.000 Kişiye Burs Facebook Etkinliği (Sahtekarlığı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

https://www.facebook.com/events/529966877098783/declines/

Beyler baştan uyarayım SAHTE!. thy 500.000 kişiye burs falan veriyomuş :DD

neyse bu aralar baya yoğunlaştı boyle şeyler. ss imi de verip ben kaçıyorum..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

başlık falan sacma olabilir mod duzenler umarım. bu sayıya 2-3 saat içinde ulaştı bu arada. exe direk listeyi davet ediyor ve chrome a yapışıyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

Zaten 500.000 öğrenci çok abartı olmuş.Daha inandırıcı olsun diye 30.000 falan yazabilirlerdi ama millet yine takır takır basıyo yiyen hertürlü yiyo.

Sayfada bulunan formu doldur butonuna basınca karşınıza "flash player güncellemesi gerek" yazısı cıkıyo yükle diyincede trojan mı,virüs mü herneyse bulasıp arkadas listenızdekılerı davet edıo.Sadece arkadas listesi davet etmekle kalmıyodur tabikide muhtemelen kişisel bilgileri çalmak için tasarlanmıstır.

lrny.app
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

güzel düşünmüşler. https://dl.dropboxusercontent.com/sh/6kbwb4hptkwafwz/xBUR6vcfYb/error.html

. . .. . ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

thy değil thk

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
Toplam Hit: 1831 Toplam Mesaj: 5