THY İndirim Kodu/Kuponu Vs Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar,

13 haziran c.tesi sabah izmir-ankara   akşamda ankara-izmir olarak gidiş dönüş yapmam gerek. saat olarak en uygun thy var.thy den yada thy bileti satan herhangi bir siteden indirim kuponu vs olan varsa yardımcı olabilir mi?

teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    streetw1se bunu yazdı

merhaba arkadaşlar,

13 haziran c.tesi sabah izmir-ankara   akşamda ankara-izmir olarak gidiş dönüş yapmam gerek. saat olarak en uygun thy var.thy den yada thy bileti satan herhangi bir siteden indirim kuponu vs olan varsa yardımcı olabilir mi?

teşekkürler.

%15 indirim yaptıran arkadaşım var hocam uyarsa pm at istersen

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Hizmet bedeli almadan kesebileceğimi söylediğimde, "Yok hocam yinede düşünmen yeterli teşekkürler" deseydin yeterliydi hocam.

Hiç siklemeden işine gelmediği için birdaha cevap atmamak nedir ?

Acente olan arkadaşlar da bilirler ki, hizmet bedeli almadan bilet kesmenin hiçbir şekilde bizlere bir faydası yoktur..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Hizmet bedeli almadan kesebileceğimi söylediğimde, "Yok hocam yinede düşünmen yeterli teşekkürler" deseydin yeterliydi hocam.

Hiç siklemeden işine gelmediği için birdaha cevap atmamak nedir ?

Acente olan arkadaşlar da bilirler ki, hizmet bedeli almadan bilet kesmenin hiçbir şekilde bizlere bir faydası yoktur..

hocam film izliyordum da kusura bakma teşekkürler yinede... hizmet bedeli sizin hakkınızdır dostum o çok bişey sağlamıyor bana sağolasın yinede

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

sadece sabah 6,40 izmir-ankara uçuşunu alırım 110 tl den anadolujet.. dönüşü alamıyorum hocam benim alacağım sınıfta yer yok malesef. ha yok ben dönüşü aktarmalı yaparım direk uçmaya gerek yok dersen onuda alırım ozaman 115 tl den.. almak istersen pm at hocam geikmeyelim yer sıkıntı oluyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

hocalar nasıl bir indirim sağlayabilirsiniz acaba bende uçak bileti alacam alamıyorum

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Hocam ben 2 tane bilet aldim aerobiletten anadolujet e gore 45 tl ucuza geldi.

Aerodan 3 tane sirasi ile hesap acin.davet yollayarak. Davet alinip acilan 2 hesapta 15 er tl kupon olucak. Bide 7 ser lira daha ucuz bise parasi almiyo. 45 tl oluyo toplamda

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
Toplam Hit: 870 Toplam Mesaj: 7