THY İndirim Kodu/Kuponu Vs Olan?
-
merhaba arkadaşlar,
13 haziran c.tesi sabah izmir-ankara akşamda ankara-izmir olarak gidiş dönüş yapmam gerek. saat olarak en uygun thy var.thy den yada thy bileti satan herhangi bir siteden indirim kuponu vs olan varsa yardımcı olabilir mi?
teşekkürler.
-
streetw1se bunu yazdı
merhaba arkadaşlar,
13 haziran c.tesi sabah izmir-ankara akşamda ankara-izmir olarak gidiş dönüş yapmam gerek. saat olarak en uygun thy var.thy den yada thy bileti satan herhangi bir siteden indirim kuponu vs olan varsa yardımcı olabilir mi?
teşekkürler.
%15 indirim yaptıran arkadaşım var hocam uyarsa pm at istersen
-
Hizmet bedeli almadan kesebileceğimi söylediğimde, "Yok hocam yinede düşünmen yeterli teşekkürler" deseydin yeterliydi hocam.
Hiç siklemeden işine gelmediği için birdaha cevap atmamak nedir ?
Acente olan arkadaşlar da bilirler ki, hizmet bedeli almadan bilet kesmenin hiçbir şekilde bizlere bir faydası yoktur..
-
CEO bunu yazdı
Hizmet bedeli almadan kesebileceğimi söylediğimde, "Yok hocam yinede düşünmen yeterli teşekkürler" deseydin yeterliydi hocam.
Hiç siklemeden işine gelmediği için birdaha cevap atmamak nedir ?
Acente olan arkadaşlar da bilirler ki, hizmet bedeli almadan bilet kesmenin hiçbir şekilde bizlere bir faydası yoktur..
hocam film izliyordum da kusura bakma teşekkürler yinede... hizmet bedeli sizin hakkınızdır dostum o çok bişey sağlamıyor bana sağolasın yinede
-
sadece sabah 6,40 izmir-ankara uçuşunu alırım 110 tl den anadolujet.. dönüşü alamıyorum hocam benim alacağım sınıfta yer yok malesef. ha yok ben dönüşü aktarmalı yaparım direk uçmaya gerek yok dersen onuda alırım ozaman 115 tl den.. almak istersen pm at hocam geikmeyelim yer sıkıntı oluyor
-
hocalar nasıl bir indirim sağlayabilirsiniz acaba bende uçak bileti alacam alamıyorum
-
Hocam ben 2 tane bilet aldim aerobiletten anadolujet e gore 45 tl ucuza geldi.
Aerodan 3 tane sirasi ile hesap acin.davet yollayarak. Davet alinip acilan 2 hesapta 15 er tl kupon olucak. Bide 7 ser lira daha ucuz bise parasi almiyo. 45 tl oluyo toplamda