folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ticaret Hukuku Nasil Geçilir ?

Ticaret Hukuku Nasil Geçilir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

S.a mürid kardeşlerim kafaları yemek üzereyim bir hafta önce ezberledigim soruları bir hafta sonra unutuyorum o saçma saçma sorular var

vay efendim kollektif ortakların ortaklık haklarına ilişkin aşşagıdakilerden hangisi yanlış tır vs vs bunun gibi up upuzun soru cümleleri

Açıkögretimden tecrübeli arkadaslara sesleniyorum bi yol kaynak gösterin nasil başardınız alttan bırakmak istemiyorum dersi lütfen yardımmm :S

asdasdsa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

Ben de şuan o dersi çalışıyorum.. Konuları bitirip önceki yıllar çıkan soruları iyice ezberle. Aynısı çıkıyor genelde

west[at]tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

pazarlama - ticaret hukuku - vergi hukuku

gözüm kapalı geçtiğim derslerdi :)

Tck öğretselerdi keşke :Pp

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

West bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben de şuan o dersi çalışıyorum.. Konuları bitirip önceki yıllar çıkan soruları iyice ezberle. Aynısı çıkıyor genelde

ayni dersi çalışıyoz o zaman hoca ama cıkan soruları ac bi bak up uzun cümleler sürekli yanlışı soruyor böyle olunca bütün şıklardaki doğruyu bilip yanlışı cıkarman gerekiyor acayip kasiyor ya görüntülü kaynagın varmı ?

asdasdsa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Çanakkale geçilir ticaret hukuku geçilmez..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

Ya şıkkına kadar aynı şekilde çıkıyor. İyice ezberle derken bundan bahsediyorum zaten. Konuya az da olsa vakıf olursan elbet geçiceksin. Ben tembelliğimden ders çalışmadım çakıverdim bu dersten. Bu sene konularıda çalışıyorum eski soruları da iyice gözden geçiricem. Sınav açıklanınca pm atarım sana :) Görüntülü kaynağım yok. Ama aöf sitesinde videolar var ordan izleyebilirsin.

west[at]tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

West bunu yazdı:

Ya şıkkına kadar aynı şekilde çıkıyor. İyice ezberle derken bundan bahsediyorum zaten. Konuya az da olsa vakıf olursan elbet geçiceksin. Ben tembelliğimden ders çalışmadım çakıverdim bu dersten. Bu sene konularıda çalışıyorum eski soruları da iyice gözden geçiricem. Sınav açıklanınca pm atarım sana :) Görüntülü kaynağım yok. Ama aöf sitesinde videolar var ordan izleyebilirsin.

hmm eyw aöf sitesindeki videolar tüm tarihi eser hocam ya :D

asdasdsa
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

İşine yarar belki diye yazdım :))

west[at]tahribat.com
Toplam Hit: 1878 Toplam Mesaj: 8