Tıkla Kazan Sistemi
-
arkadaşlar kafama birşey takıldı,
şimdi bu bux.to gibi siteler hergün çıkan reklamlara tıklayınca tık başına 0.01 cent fln veriyo yok refli linkten üye edersen o tıkladıgıda sana geliyo fln nekadar refli üyen okadar para cart curt,
şimdi merak ettigim mesela; tıkla kazan sitesi diye bi site açtım bende ama sitenin formu bux.to üzerine kurulu, yane yeni bir tıkla kazan sitesi gibi gözüküyor ancak üye olanlar bux.to ya üye oluyor ve benim reffli linkimden üye oluyorlar.
böle birşey yaptıgımda bux.to accountım kapatılır mı yasal mıdır degilmidir ?deniyen oldumu ögrenmek istedigim bunlar
-
deniyen yoktur muhtemelen ama benzerini garantiarkadasın ceptelefonu ile üyelik zımbırtısına yapıyorlardı.
sanırım anlaşma yapman gerek yada en azından kem küm çat pat anlat supportuna bux.tonun en azından ben öyle yapardım.
o forumu yazdıktan sonra yok efendim böyle şey olmaz demeleri o kadar uğraşının boşa gitmesi hoş olmaz.
en iyisi birinci ağızdan doğrusunu öğrenmek olur. -
onu bilemiyorum da her türlü anlarlar
herşeyi gizlesen linkleri tamamen gizleyemezsin
-
Tıkla kazanna bulaşma boşa vakit harcama
-
hocam bildiğim kadarıyla bux.to çok arıza çıkaran bi site, parayı falan vermiyo her zaman..
ben palmbux kullanıyorum ilk ödemeyi aldım gayet memnunum tavsiye ederim,
edit. ref linki kaldırıldı
-
XCoder bunu yazdı:
-----------------------------hocam bildiğim kadarıyla bux.to çok arıza çıkaran bi site, parayı falan vermiyo her zaman..
ben palmbux kullanıyorum ilk ödemeyi aldım gayet memnunum tavsiye ederim,
üyelik linki: https://www.palmbux.com/register.php/selimoloji.html
-----------------------------hocam üstüme vazife değil fakat yanılmıyorsam bu ref linki ve tahribatta ref link vermek yasak