Tilki Kürkü
-
arkadaşlar bende bir çuval tilki kürkü hani olsaydı 10-15 kilo kadar nereye sata bilirdim yada nasıl değer lendire bilirdim fikirlere ve yardım lar için teşekürler (hani belki ilerde elime geçer :P)
-
belki eline geçerse kilosunu 10 kiradan alırım
-
büyük bir bölümü kaba işlenmemiş bir bölümüde birazcık işlenmiş olsa bilemi ama sağlam maldır
-
avcılarda fabrikaları var allahım ordaki kokuyu unutamam ölüyodum :S
-
Ayı postu varmı hoca. varsa alırım ben
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------kürk giyenlerdende yapanlardanda satanlardan da tiksiniyorum insanları sevmem tilkileri sevdiğim kadar çünkü
satma bence onları gel vazgeç etme masum hayvancıkların canlı canlı derisini yüzüyorlar
-----------------------------Alla alla Enteresan... Xz Bunu yazan senmisin yahu... Kafanı Çarpmadın dimi bi Direğe Yada Duvara. :)
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------xz bunu yazdı:
-----------------------------kürk giyenlerdende yapanlardanda satanlardan da tiksiniyorum insanları sevmem tilkileri sevdiğim kadar çünkü
satma bence onları gel vazgeç etme masum hayvancıkların canlı canlı derisini yüzüyorlar
-----------------------------Alla alla Enteresan... Xz Bunu yazan senmisin yahu... Kafanı Çarpmadın dimi bi Direğe Yada Duvara. :)
-----------------------------aslında dün bayaa alkol aldım hatta kafayıda çarpmışım sanırım ama bunla ilgisi yok , derisi yüzülmesi gereken mahlukat insanlar bence, yağından sabun kemiğinden düğme saçından izolasyon malzemesi yapmak gerek bu sefil maymunu ki bişeylere yararlı olsun. zavallı masum tilkilere kıyamam ama, kendi hallerinde yaşamaya çalışıyorlar hatta avladıkları hayvanlara bile yararlılar. Kirpiye tekme attı diye tanımadığım biherife tekme tokat daldıydım , polis fln gibi şeyler olmasa öldürmektende çekinmezdim hatta, 7ceddinin gözümde kirpi kadar değeri yok çünkü.
-----------------------------Evet Dün 40 yılda bir Bende Votka içmiş Kafam Hoş Bir kaç kez Foruma Dalmıştım, Sabah yazdıklarımı Editledim. :) Saçmalamıştım.Sana katılıyorum ama İnsanlara o kadar da Ön yargılı olmamalısın. İnsanlar Yalancıdır, Riyakardır, Acımasız ve İki Yüzlüdür. Yinede Yaşamaya Öğrenmeye İhtiyacı olan Canlılardır. Bu Gelişim Seviyesini İnsanlar Nasıl yakalar Bende Bilmiyorum ama Ümitvarım Evet O Husustada da Ümitvarım.
-
Bütün kürkçülerden tiskiniyorum :D
-
avcılar da demek fabrikaları var tamm sağ olasın
-
kürk giyenlerdende yapanlardanda satanlardan da tiksiniyorum insanları sevmem tilkileri sevdiğim kadar çünkü
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------xz bunu yazdı:
-----------------------------aslında dün bayaa alkol aldım hatta kafayıda çarpmışım sanırım ama bunla ilgisi yok , derisi yüzülmesi gereken mahlukat insanlar bence, yağından sabun kemiğinden düğme saçından izolasyon malzemesi yapmak gerek bu sefil maymunu ki bişeylere yararlı olsun. zavallı masum tilkilere kıyamam ama, kendi hallerinde yaşamaya çalışıyorlar hatta avladıkları hayvanlara bile yararlılar. Kirpiye tekme attı diye tanımadığım biherife tekme tokat daldıydım , polis fln gibi şeyler olmasa öldürmektende çekinmezdim hatta, 7ceddinin gözümde kirpi kadar değeri yok çünkü.