Tilki Kürkü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyro
    hyro's avatar
    Erkek
    arkadaşlar  bende bir çuval tilki kürkü hani olsaydı 10-15 kilo kadar  nereye sata bilirdim yada nasıl değer lendire bilirdim  fikirlere ve yardım lar  için teşekürler  (hani belki ilerde elime geçer :P)

Benim imzam güzeldir hakkatten. :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    belki eline geçerse kilosunu 10 kiradan alırım

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyro
    hyro's avatar
    Erkek
    büyük bir bölümü kaba işlenmemiş bir bölümüde birazcık işlenmiş olsa bilemi  ama sağlam maldır

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    avcılarda fabrikaları var allahım ordaki kokuyu unutamam ölüyodum :S

onekine?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Ayı postu varmı hoca. varsa alırım ben

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:
    -----------------------------

kürk giyenlerdende yapanlardanda satanlardan da tiksiniyorum insanları sevmem tilkileri sevdiğim kadar çünkü

satma bence onları gel vazgeç etme masum hayvancıkların canlı canlı derisini yüzüyorlar 

Alla alla Enteresan... Xz Bunu yazan senmisin yahu... Kafanı Çarpmadın dimi bi Direğe Yada Duvara. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

xz bunu yazdı:

kürk giyenlerdende yapanlardanda satanlardan da tiksiniyorum insanları sevmem tilkileri sevdiğim kadar çünkü

satma bence onları gel vazgeç etme masum hayvancıkların canlı canlı derisini yüzüyorlar 

Alla alla Enteresan... Xz Bunu yazan senmisin yahu... Kafanı Çarpmadın dimi bi Direğe Yada Duvara. :)

aslında dün bayaa alkol aldım hatta kafayıda çarpmışım sanırım ama bunla ilgisi yok ,  derisi yüzülmesi gereken mahlukat insanlar bence, yağından sabun kemiğinden düğme saçından izolasyon malzemesi yapmak gerek bu sefil maymunu ki bişeylere yararlı olsun. zavallı masum tilkilere kıyamam ama, kendi hallerinde yaşamaya çalışıyorlar hatta avladıkları hayvanlara bile yararlılar. Kirpiye tekme attı diye tanımadığım biherife tekme tokat daldıydım , polis fln gibi şeyler olmasa öldürmektende çekinmezdim hatta, 7ceddinin gözümde kirpi kadar değeri yok çünkü. 

Evet Dün 40 yılda bir Bende Votka içmiş Kafam Hoş Bir kaç kez Foruma Dalmıştım, Sabah yazdıklarımı Editledim. :) Saçmalamıştım.Sana katılıyorum ama İnsanlara o kadar da Ön yargılı olmamalısın. İnsanlar Yalancıdır, Riyakardır, Acımasız ve İki Yüzlüdür. Yinede Yaşamaya Öğrenmeye İhtiyacı olan Canlılardır. Bu Gelişim Seviyesini İnsanlar Nasıl yakalar Bende Bilmiyorum ama Ümitvarım Evet O Husustada da Ümitvarım.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    Bütün kürkçülerden tiskiniyorum :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyro
    hyro's avatar
    Erkek

avcılar da demek  fabrikaları var tamm sağ olasın

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

herşeyin bir şeyi vardır
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

xz bunu yazdı:

aslında dün bayaa alkol aldım hatta kafayıda çarpmışım sanırım ama bunla ilgisi yok ,  derisi yüzülmesi gereken mahlukat insanlar bence, yağından sabun kemiğinden düğme saçından izolasyon malzemesi yapmak gerek bu sefil maymunu ki bişeylere yararlı olsun. zavallı masum tilkilere kıyamam ama, kendi hallerinde yaşamaya çalışıyorlar hatta avladıkları hayvanlara bile yararlılar. Kirpiye tekme attı diye tanımadığım biherife tekme tokat daldıydım , polis fln gibi şeyler olmasa öldürmektende çekinmezdim hatta, 7ceddinin gözümde kirpi kadar değeri yok çünkü. 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 3460 Toplam Mesaj: 11