folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Tilpark Açık Kaynaklı Ücretsiz Şirket Yönetim Sistemi

Tilpark Açık Kaynaklı Ücretsiz Şirket Yönetim Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Merhaba müridler , uzun zamandır yeni versiyonunu beklediğim işime yarayacak ancak yeni versiyonu bir türlü çıkmayan bir projeyi sizlere de göstereyim dedim. Bir de fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim kullanılır mı kullanmaya değer mi , ya da al bunu kullan aynı işi görür hemde full dediğiniz bişey varsa söylerseniz sevinirim.

Uygulama web sitesi : http://tilpark.org/

Demo : http://demo.tilpark.org/login.php

Forumda arattım daha önce konusu açılmamıştı gözden kaçırdıysam silinebilir.

next next next install
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

Dostum ücretsiz olan herşeyde bir sıkıntı, eksiklik olur. Ücretsiz yapmasaylarmış keşke o zaman sürekli güncelleme gelirdi. Düşük bir ücretle atıyorum aylık 50  TL gibi bir rakamla gayet güzel giderdi bu iş. Paraşüt var yine buna benzer onu bir dene istersen.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

Abi koduna baktım da çok dandik geldi, 

black implies white, self implies other, life implies death.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Bi kurayım bakayım. Kendi kendimi yönetebilir miyim bununla? Bi görelim.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

projede birçok hata var. Daha kurulumu bile bir sıkıntı :D Ama adamlar ücretsiz yapıyor ve güzel gibi şimdilik kararlı sürümü çıkartırlarsa bence çok iyi.

next next next install
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Erkek

tam aradığım şeydi ama cok hataları var. buna benzer ve kullanıslı script varmı? cok mükkemmel olur

Evrim içi mürit..laugh is live..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    csabanci bunu yazdı

tam aradığım şeydi ama cok hataları var. buna benzer ve kullanıslı script varmı? cok mükkemmel olur

Ücretli geliştirdikleri projeden arta kalan zamanlarda yapıyorarmış bu projeyi. Kararlı halini alması uzun zaman alır gibi görünüyor. 

next next next install
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Tilpark eskidir on muhasebe ve stok takip sistemi kodlara bakmadim ama.bir cok sistemden iyidir .

Tekir var linux sunucuya kurabileceginiz tamamen ucretsiz o da .

Acik kaynak kod olmasa ucretsiz sistemler olmasa bugun ne php olurdu ne linux .

Tabi acik kaynak kodda uzerine gelistirmek icin ek maaliyey gerekebilir ulkemizde gonulluluk kavrami 

Emege deger verilmedigi icin gelismiyor ne yazik ki

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Güzel olmuş ancak ürünler için reçete sistemi yok. Olsa tam benim istediğim gibi bir sistem olacakmış :(

Buna benzer yerli/yabancı; ürün reçete sistemli (yani bir üründe kullanılan yarı mamülleri ayrı ayrı ekleyip, ürün satışında stoktan diğer yarı mamülleri de düşecek) bir yazılım var mı?

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Güzel olmuş ancak ürünler için reçete sistemi yok. Olsa tam benim istediğim gibi bir sistem olacakmış :(

Buna benzer yerli/yabancı; ürün reçete sistemli (yani bir üründe kullanılan yarı mamülleri ayrı ayrı ekleyip, ürün satışında stoktan diğer yarı mamülleri de düşecek) bir yazılım var mı?

Hocam öneride bulunun belki değerlendirir yapan adamlar.  Tabi hala devam ediyorlarmı ne durumdalar hiç bilmiyorum.

next next next install
Toplam Hit: 2015 Toplam Mesaj: 10
tilpark şirket muhasebe açık kaynak