Tinerci Genç..
-
bu video biraz eskide olsa bence izleyip çok şey düşünmemiz gerek..
-
Ben iş vermezdim sahsen, İş bulmak icin gereken tum donanima sahip iki eli iki kolu var işte daha ne istior. elindeki tiner sisesindenmi kurtaralim?
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Ben iş vermezdim sahsen, İş bulmak icin gereken tum donanima sahip iki eli iki kolu var işte daha ne istior. elindeki tiner sisesindenmi kurtaralim?
-----------------------------
aynen öyle yapmak lazım hocam tinerci diye damgaladın mı ülkede kimse yüzüne bakmaz biz severiz böyle adam damgalamayı.
hapisten çıkmış, dul, esrarkeş, tinerci, balici, asker kaçağı, hırsız, sapık, kaşar..
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Ben iş vermezdim sahsen, İş bulmak icin gereken tum donanima sahip iki eli iki kolu var işte daha ne istior. elindeki tiner sisesindenmi kurtaralim?
-----------------------------bir işe başvurduğunuz zaman iki elim iki kolum var bu iş için yeterliyim kalifiyeyim mi diyorsunuz acaba ? tüm donanım bundan ibaret olsaydı bu ülkede bu kadar işsiz aç insan olmazdı sanıyorum .
-
WitchKing bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------bir işe başvurduğunuz zaman iki elim iki kolum var bu iş için yeterliyim kalifiyeyim mi diyorsunuz acaba ? tüm donanım bundan ibaret olsaydı bu ülkede bu kadar işsiz aç insan olmazdı sanıyorum .
-----------------------------aynen hocam..
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Nasıl yapacak? nasıl çıkacak o tiner şişesinden? bağımlılığından nasıl kurtulacak, neyle çeki düzen verecek kendine? Nerede temizlenip güzel güzel giyinip kuşanıp iş aramaya çıkacak?
-
Esas trajedi buydu.
Bir adamın kötü olmaya cesaret etmesi değil, milyonlarca insanın iyi olmaya cesaret edememesiydi...
-
Noneyim: sence bu dümbüğe takım elbise giydirsen adam olacak mı?
Bunlar topluma zarar tamamen, gaz odalarında imha etmek gerekior bunları. Yoksa ömürleri boyunca birilerine defalarca maddi manevi psikolojik zarar verecekleri kesin.
Ayrıca tiner plastiği eritiyorsa bunun yenmicek icilmeyecek bişey olduğuna beyni basıyorsa kullanmasın. Adam kendine yardım etmedikten sonra kim elini uzatsın ki bunlara.
-
birçoğumuz denk gelmiştir.. en azından görmüştür torbayla çekenleri..Savunmak kolay ama var yardım et bakalım..nereye kadar edeceksin. ya senden devamlı para almaya çalışcak yada seni şişlicek.üzülüyoruz tmm ama, gece tinerci sikmemiş sizi anlaşılan. ha benide sikmedi, sikemezde.. görüyoruz az çok.