Tinerci Genç..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

bu video biraz eskide olsa bence izleyip çok şey düşünmemiz gerek..

http://www.youtube.com/watch?v=_eydpuuqaAo

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ben iş vermezdim sahsen, İş bulmak icin gereken tum donanima sahip iki eli iki kolu var işte daha ne istior.  elindeki tiner sisesindenmi kurtaralim?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben iş vermezdim sahsen, İş bulmak icin gereken tum donanima sahip iki eli iki kolu var işte daha ne istior.  elindeki tiner sisesindenmi kurtaralim?

aynen öyle yapmak lazım hocam tinerci diye damgaladın mı ülkede kimse yüzüne bakmaz biz severiz böyle adam damgalamayı. 

hapisten çıkmış, dul, esrarkeş, tinerci, balici, asker kaçağı, hırsız, sapık, kaşar..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:

bir işe başvurduğunuz zaman iki elim iki kolum var bu iş için yeterliyim kalifiyeyim mi diyorsunuz acaba ? tüm donanım bundan ibaret olsaydı bu ülkede bu kadar işsiz aç insan olmazdı sanıyorum .

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

WitchKing bunu yazdı:

HolyOne bunu yazdı:

bir işe başvurduğunuz zaman iki elim iki kolum var bu iş için yeterliyim kalifiyeyim mi diyorsunuz acaba ? tüm donanım bundan ibaret olsaydı bu ülkede bu kadar işsiz aç insan olmazdı sanıyorum .

aynen hocam..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:

Nasıl yapacak? nasıl çıkacak o tiner şişesinden? bağımlılığından nasıl kurtulacak, neyle çeki düzen verecek kendine? Nerede temizlenip güzel güzel giyinip kuşanıp iş aramaya çıkacak?

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Esas trajedi buydu.

Bir adamın kötü olmaya cesaret etmesi değil, milyonlarca insanın iyi olmaya cesaret edememesiydi...

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Noneyim: sence bu dümbüğe takım elbise giydirsen adam olacak mı?

Bunlar topluma zarar tamamen, gaz odalarında imha etmek gerekior bunları. Yoksa ömürleri boyunca birilerine defalarca maddi manevi psikolojik zarar verecekleri kesin.

Ayrıca tiner plastiği eritiyorsa bunun yenmicek icilmeyecek bişey olduğuna beyni basıyorsa kullanmasın. Adam kendine yardım etmedikten sonra kim elini uzatsın ki bunlara.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

birçoğumuz denk gelmiştir.. en azından görmüştür torbayla çekenleri..Savunmak kolay ama var yardım et bakalım..nereye kadar edeceksin. ya senden devamlı para almaya çalışcak yada seni şişlicek.üzülüyoruz tmm ama,  gece tinerci sikmemiş sizi anlaşılan. ha benide sikmedi, sikemezde.. görüyoruz az çok.

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
Toplam Hit: 1356 Toplam Mesaj: 9